2014. december 3., szerda

Mágikus művészasztalom: és a rajz a papíron marad!

Hazánkban számos gyártó közül választhatunk, ha kreatív gyermeket nevelünk: filctollak, kifestők, színezők, zsírkréták, festékek – minden, ami csemeténknek kell, számos gyártótól, változó árfekvésben. Az igazán kreatív és ötletes játékokat azonban napjainkban is a Crayola gyártja a legszélesebb választékban. A gyártó termékei semmiféle toxikus anyagot nem tartalmaznak, ráadásul nem csak gyerek-, de kifejezetten szülő-barátak is.

Crayola Mágikus Művészasztalom

Határokon belül határtalanul

A Mágikus művészasztalom szett egy háromrekeszes asztalkát, két darab Color Wonder festőfüzetet, 10 darab mágikus maszatmentes tollat, 6 darab maszatmentes festéket, egy ecsetet, egy vonalzót és két darab rajzsablont tartalmaz.

A szülők nagy örömére minden rajzoló- és festőeszköz kizárólag a speciálisan erre a célra fejlesztett Color Wonder papírokon fog, így biztosak lehetünk abban, hogy a család legkisebb művészei nem fogják alkotásukat a frissen festett konyhafalon folytatni. Apró ráadás, de hatalmas sikerélmény a csemetének: a maszatmentes eszközök nem fognak a vonalakon kívül sem, így az alkotás végeredménye valóban tökéletes lesz!

A mágia erejével

Tökéletes kreatív játék, ami egyben garantálja a sikerélményt is, miközben minden szempontból teljes mértékben veszélytelen a gyermekek számára. Ideális választás azon csemeték számára, akiktől egyetlen fehér fal, egyetlen hivatalos irat vagy rajzolható felület sem lehet biztonságban: biztosítja a kicsi számára az alkotás teljes örömét, a sablonok és vonalvezetők pedig segítenek kibontakoztatni kreativitását – miközben a fehér fal végre fehér is marad!

Külön érdekessége, hogy igazi varázslatot jelenthet gyermekünk számára a tény: tolla csak és kizárólag a mágikus asztalkára helyezett Color Wonder papírokon fog, más felületeken hiába is próbálkozik!

A jövő művészeinek

Ajánljuk minden olyan szülőnek, aki már a sokadik kifestőkönyvvel, rajzolóval próbálja lekötni gyermeke kreatív energiáit. Ne szidjuk meg a kicsit, ha a falra is jutott a művészetből: adjuk a kezébe saját jövőjét a maszatmentes tollakkal és nincs szükség többé korlátokra!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése