2014. december 14., vasárnap

Crayola Filctollgyár - készíts saját filctollat!

A céget New Yorkban alapították 1885-ben (Edwin Binney és C. Harold Smith), mely a Binney & Smith Company néven kezdte meg pályafutását. Eleinte csak ipari felhasználásra gyártottak színezékeket és kiegészítőket, később már művészeti és iskolai termékek gyártásával is szélesítették a cég repertoárját. A pormentes táblakréta bemutatásával aranyérmet is nyertek a St. Louis Világkiállításon, 1904-ben. Mára már a világ 80 országában váltak elérhetővé termékeik, melyek gyártása során nem használnak toxikus anyagokat, ennek köszönhetően azok használata kisgyermekek számára is kifejezetten biztonságos. A Crayola a környezetvédelemre és az újrahasznosításra is nagy hangsúlyt fektet, hiszen filctollaik újrahasznosított műanyagból, ceruzáik pedig újrahasznosított fából készülnek.

Crayola Filctollgyár

Egyéni színek a tökéletes rajzokért

Melyik gyerek ne szeretne rajzolni, színezni? Ezzel a kreatív Crayola Filctollgyár szettel azonban a rajzolás egy új élményét ismerhetik meg a gyerekek, hiszen saját, egyéni elképzeléseiknek megfelelő színárnyalatú filctollakat tudnak létrehozni, amelyekkel még inkább élvezetessé válik az alkotás. A használati útmutató segítségével villámgyorsan elkészíthető bármilyen megálmodott szín. Első lépésben ki kell keverni a kívánt színárnyalatot, majd mehet bele a tiszta filc, ami felszívja a festéket. Ezután már csak le kell zárni a filctollat, és kész is! Gyermekünk 16 féle filctollat készíthet el, amiket akár fel is címkézhet a készlet segítségével, melynek tartalma: Crayola Filctollgyár készülék, 3 üveg 29 ml-es tintafesték, citromsárga, kék és piros színben, 2 db mérőhenger, valamint 16 db filctollhoz való alapanyag, köztük hengerek, címkék, betétek, kupakok és záró elemek.

Fiúknak és lányoknak

A Crayola Filctollgyár megfelelő meglepetés lehet azoknak a kisiskolás gyerekeknek, akik szeretnek rajzolni és színezni. Lányok számára kapható a Crayola Filctollgyár rózsaszín tartódobozzal is, illetve, amennyiben elfogyna az alapkészlethez járó tintakészlet, pótolhatjuk azt a Crayola Filctollgyár utántöltővel. Ha gyermekünk szabadidejének nagy részét rajzolással tölti, érdemes lehet meglepni egy Crayola Irka-firka rajztáblával is, amelyet bárhová magával vihet. A tábla könnyű tisztíthatóságának köszönhetően, a filctollakkal készült rajzok egy szempillantás alatt letörölhetőek vagy javíthatóak, így biztosak lehetünk abban, hogy gyermekünk mindig meggyönyörködtet bennünket egy-egy újabb alkotásával.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése