2014. december 13., szombat

Öltöztessük együtt Disney Violettáját!

A spanyol játékgyártó, az IMC Toys 1981 óta van jelen a játékpiacon, láthatóan és érzékelhetően egyetlen céllal: magas minőségű és designos termékekkel elégíteni ki a gyermekek igényeit. A márka rekordidő alatt vált világszinten ismertté, egy különleges nemzetközi projektnek köszönhetően. A gyártó egyik nagy érdekessége, hogy maximálisan kihasználják az internet nyújtotta lehetőségeket: indítottak egy külön weboldalt azok számára, akik szeretnének részt venni a játékok tervezésében, vagy megosztanák ötleteiket. Ráadásul itt a régi, a boltokból már rég kifutott termékeket is megvásárolhatjuk.

Violetta Divattervező Stúdió

Violetta, a tehetséges új barátnő

A Violetta Divattervező Stúdió a Violetta című zenés Disney sorozaton alapul – a kicsik a sorozat főszereplőjét, a tehetséges, ám tehetségéről és örökségéről mit sem sejtő Violettát öltöztethetik szebbnél vagányabb fellépő ruhákba. Miközben a képernyőn Violetta tehetségére fény derül, miközben a lány megismerkedik barátaival és a tehetsége által kijelölt úton indul el felfedezni a világot, csemeténk is megtalálhatja magában a divattervezés iránti tehetség, a szépérzék, a kreativitás alapjait.

A Violetta Divattervező Stúdió tartalmaz egy fantasztikus vázlatfüzetet, csillag alakú flittereket és csillámos gélt, egy darab kétdimenziós próbababát, 4 darab ruha matricát, 4 filctollat és számos habkarton kiegészítőt.

Kreatív játék minden kislánynak

A játékot legkorábban 4 éves kortól ajánljuk minden kislánynak. Igazán kreatív játék, ami kihozza gyermekünk kézügyességét, tehetségét, szépérzékét – ráadásul a Violetta rajongóknak szinte kötelező!

Ezzel a készlettel hosszú időre lefoglalhatjuk csemeténket, aki ráadásul érdeklődési körének, tehetségének és ügyességének egy olyan új irányát fedezheti fel, amit korábban soha nem is gondoltunk volna róla. De ha nem is lesz minden gyermekből divattervező, garantáltan kiváló szórakozás lesz csemeténknek a próbababa öltöztetése – ha pedig megvan a tökéletes ruha, kezdődhet Violetta koncertje a nagyközönség előtt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése