2014. december 12., péntek

Blu Blu interaktív delfin: a tüneményes kis társ

Az IMC Toys 1981 óta van a piacon, és állandó helyet tart fent magának a játékiparban. Céljuk kezdetben a fogyasztók elégedettsége, illetve jó minőségű termékek gyártása volt, vonzó megjelenéssel, versenyképes áron. Ezt a célt sikerült is elérniük, hiszen játékaikat az igényes megjelenés, a magas minőség és a megfizethetőség jellemzi. Az elmúlt években a cég sikeresen feltornázta magát a neves játékgyártók ranglétráján, ahol ma már meglehetősen előkelő helyet foglal el. Játékaik már szerte a világban kaphatóak.

Blu Blu interaktív delfin

Interaktív játékok

Az elmúlt 10-15 évben rohamosan hódították meg a játékpiacot a különböző interaktív gyerekjátékok, melyek fő funkciója természetesen a gyerekek minél magasabb minőségű szórakoztatása. Mint minden játékból, ma már az interaktív játékokból is hatalmas választék érhető el, a legkülönfélébb formákban. Kaphatóak kisállatok, különféle szörnyecskék, illetve kisbabák formájában is. Az egyetlen közös bennük, hogy a szórakoztatás mellett fejlesztik a kisgyerekek kommunikációs készségeit, valamint felelősségérzetét is. Mivel ezek a játékok különböző „szükségletekkel” rendelkeznek, a gyerekek megtanulhatják, milyen érzés, ha gondoskodniuk kell valakiről.

Pihe-puha barát

A Blu Blu delfin is az interaktív játékok családjába tartozik, ráadásul a világ egyik legintelligensebb és legkedveltebb állatfajáról mintázták, így a gyerekek azonnal megszeretik. A plüss játék különlegessége, hogy gyermekünk úgy képes vele játszani, akár egy igazi delfinnel. Reagál a simogatásra, delfinhangokat ad ki, miközben mozgatja a száját és az orrát. Mikor korog a pocakja, kéri a halacskáját, amit, miután megkapott, hangosan megrágcsál. Ha pedig a cumi kerül a szájába, alvást utánozva becsukja a szemét és rövid időn belül álomba szenderül. A szett tartalma: Blu Blu delfin bébi interaktív plüssfigura, valamint a halacska és cumi kiegészítők. A játék működtetéséhez 4 db AA típusú elem szükséges, amit a készlet tartalmaz.

Akár kicsi, akár nagy

A Blu Blu interaktív delfin akár már másfél éves kortól ajánlott, egészen 10-12 éves korig. Ebben a játékban biztosan örömét leli minden kisgyermek, hiszen tüneményes, szeretetre méltó és törődést igényel, akár egy igazi kis delfin. A gyerekek simogathatják, játszhatnak vele, etethetik, altathatják és rengeteget szeretgethetik. Amennyiben kisgyermekünk kedveli a Blu Blu delfinhez hasonló interaktív játékokat, meglephetjük egy Mesélő Maja interaktív plüss játékkal is, amely 4 dalt és 6 interaktív mesét tud.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése