2014. november 29., szombat

Crayola színörvény: a kreativitás minden színe

1885 van jelen a piacon a Crayola LLC, mely eredetileg Binney & Smith Company néven indult el. Eleinte csupán ipari festékekhez gyártottak kiegészítőket, azonban igen hamar váltottak a háztartási művészeti termékek, kreatív játékok és iskolai kiegészítők területére. Évtizedes tapasztalatának és kiemelkedő minőségének köszönhetően a Crayola termékek ma már 80 országban elérhetőek. Ez feltehetően annak is köszönhető, hogy egyik termékük sem tartalmaz toxikus anyagokat, így használatuk a gyermekek számára is teljes mértékben biztonságos.

Crayola színörvény

A kreativitás színei

A Crayola színörvény készlet egy igazán kreatív, élvezetes játék a gyermekek számára, de a művészlelkű felnőtteket sem fogja hidegen hagyni az alkotás ezen formája. Használata egyszerű, ám annál nagyobb élmény. A készlet tartalmaz egy színörvény készüléket, 6 különböző, élénk színű festéktubust és 10 papírkorongot. A készülék elem nélkül, mechanikusan működik, nedves ronggyal könnyedén tisztítható, ráadásul a hozzá tartozó festékek is könnyedén kimoshatóan – így semmi nem állhatja útját a kreativitásnak.

Egyszerű használat kisiskolásoknak

Ideális választás minden olyan kisiskolás gyermeknek, aki szívesen fest, rajzol, élvezettel keveri a színeket – ezek a csemeték a Crayola színörvény használatát garantáltan élvezni fogják. Nincs más dolgunk, mint ráhelyezni egy papírkorongot készülék pörgetőtálcájára, rányomni a kiválasztott színeket és megnyomni a gombot. A pörgető tálca felgyorsul, a centripetális erő hatására pedig a festékpöttyök gyönyörűen szétfolynak, összekeverednek, úgy színkombinációkat és megismételhetetlen mintákat alkotnak.

A kicsi imádni fogja?

Mi mindenesetre imádjuk, hiszen kreatív, színes, vicces és egyedi, igazi szórakozás minden gyermeknek. Ha pedig igazán kreatív gyermekkel áldott meg bennünket a sors, ne hagyjuk elkallódni! Bíztassuk alkotásra, tápláljuk kreativitását olyan meglepetésekkel, mint a Crayola cipőtervező szett vagy éppen az Crayola dekorációs készlet, vagy azon gyerekek számára, akik úton-útfélen is szívesen alkotnak, a Mini irka-firka úti készlet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése