2013. október 7., hétfő

Sylvanian világa

Az Epoch japán játékgyártó 1985-ben indította útjára a Sylvanian világa elnevezésű játékait, amelyek nem egészen öt év alatt világszerte óriási népszerűségre tettek szert. A Sylvan szó jelentése: erdő, és a játékok is erre a helyszínre terveződtek, emberi tulajdonsásokat megszemélyesítő állati lényekkel és babaház jellegű lakóhelyeikkel. A nagy sikkere tekintettel már 1987-ben elkészítették az első 13 részes animációs sorozatot, amit nem sokkal később videojátékok megjelenése is kísért. Angliában három egymást követő évben nyerte el 'Az év játéka díjat'. A játékok magyarországi forgalmazója a Fomatex. A Sylvanian falu története egy mesésen békés és varázslatos mély erdőben játszódik, távol minden gonoszságtól, itt csakis vidámsággal, csenddel és harmonikus szépséggel találkozhat a szemlélődő. A gyönyörű zöld erdőben lévő faluban nem kevésbé szépséges vörös cserepes házakban laknak az állatcsaládok. A Csoki Nyuszi Család a falu pék termékeiről gondoskodik, a szülők nagy odaadással nevelik vidám nyuszi csemetéiket. Az Erdei Mókus Család asztalos és szépség dolgokban szakértő. A Városi Egér Család a süteményiről nevezetes. A Sündisznó Csalás a falu lakóinak ruházatát készíti. Minden család tökéletes barátságban éli napjait és mindenhonnan a gyerekek nevetése hallik.

Sylvanian Families jelenet

Sylvanian 3 emeletes ház

Sylvanian 3 emeletes ház egy nagy tágas otthont tud biztosítani Syilvanian bármely aranyos családja számára. A három csodálatos emeleten több szoba is van, ahol rengeteg bútor helyezhető el. A legfelső emeleten egy erkélyt találunk, ahonnan a család mérföldes távolságokra tekinthet ki a naplementében pompázó festői tájra. A középső és földszinten a család minden tagja számára ideális szoba rendezhető be.

Sylvanian Szent János iskola

A Sylvanian Szent János iskola az állatgyerekek tanulásához nyújt megfelelő helyszínt. Ha eljön az iskolaidő, a Sylvanian családok a Szent János Iskolába viszik csemetéiket, ami nemcsak a tanuláshoz remek hely, hanem a barátkozáshoz is. Az iskola tökéletesen felszerelt, a tetején távcsövet és órát is elhelyeztek. Az épület kétszintes, a földszinten kialakítható két külön, vagy egy egészen nagy tanterem is.

Sylvanian Hamburger Restaurant

A Sylvanian Hamburger Restaurant kiváló hely a falu minden családjának a finom étkezéshez. A vendéglátás már nem is lehetne családiasabb, az étterem mindenkinek útba esik, akár munkából, akár az iskolából tart haza. A szett az étterem működtetéséhez szükséges minden alkotórészt tartalmazza.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése