2013. október 11., péntek

Revell Control - Távirányítós helikopterek

Elmúltak már azok az idők, amikor több százezer forint és mérnöki diploma kellett egy távirányítású helikopter elkészítéséhez. A Revell a modern elektronika segítségével könnyen használható, kis és élvezetes modelleket gyárt a rádió távirányítás szerelmesei számára. A cég elektromos modelljeit zárt térben és szabadban is egyaránt könnyen lehet reptetni, a helikopterek bármikor készen állnak a repülésre, egyáltalán nem bonyolultak és használatuk sokkal egyszerűbb, mint benzinmotoros, nagy és nehéz társaiké. A Revell rádió távirányítású helikopterei azonnal indíthatók, és gyorsan képesek mozogni a levegőben.

Távirányítós helikopterek

Revell Control - My Fly

A "My Fly" távirányítós helikopter dupla rotorral van ellátva, lehetőséget nyújt arra is, hogy tulajdonosa okostelefonjáról irányítsa, a pontos mozgást Gyro stabilizátor segíti, és 3 + 1 GHz csatorna áll rendelkezésre. A rendkívül kis súlyú mikrohelikoptert csak beltérben ajánlott használni, mert a szabadtéri szelek könnyen letéríthetik röppályájáról. 5 és 7 perc közötti repülési időt biztosít az akkumulátor egy töltéssel, viszont 30 perc alatt újratölthető akár USB-ről is.

Revell Control - Prion

A "Prion" távirányítós helikopter szabadba és szobában egyaránt jól használható, a távirányítás 100 méteren belül biztosított. Az akkumulátor 5 – 10 perc játékidőt tesz lehetővé, és 30 perc alatt újra feltölthető USB-ről és hálózatról egyaránt. Dupla rotoros és Gyro stabilizátoros, 3 különálló GHz csatorna áll rendelkezésre a távirányítás zavartalanságának megoldására.

Revell Control - Petrel

A "Petrel" távirányítós helikopter 18,5 cm-es, de kellően erős a szabadtéri biztonságos használathoz is. 100 méteres hatósugarú távirányítás, 3 csatornás vezérlési lehetőség, trimfunkció. Koaxiális dupla rotoros és szintén Gyro stabilizátorral van ellátva. 7 – 10 perces reptetési idő, és gyors, harminc perc alatti újratöltődés. 6 db AA akkumulátorral működtethető.

Revell Control - Aquila Pro

Az "Aquila Pro" távirányítós helikopter egy nagyobb, professzionálisabb mini helikopter, kabinja ledes világítást kapott, vagány design, és egy erős, integrált akkumulátor biztosítja az energiát a 10 perces repülési időhöz. MHz-es távirányítás 30 méteren belül, a farokrotor sebessége szabályozható, koaxiális dupla rotorrendszer. Az akkumulátor feltöltése 100 perc alatt történik, súlya 205 gramm, hossza 38 cm, 7,2 cm széles és 18,5 cm magas. Az elektromos motorok elég erősek az élvezetes szabadtéri játékhoz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése