2013. október 22., kedd

Monster High - Szörnyűséges szépségszettek

A Monster High egy viszonylag új mese sorozat, a történet helyszínéül a Monster High suli szolgál, ahol olyan tinédzserek folytatják tanulmányaikat, akiknek szülei kivétel nélkül valamely híres és ismert szörnyek közül kerülnek ki. A történet tini hősei itt élik meg az iskolai lét örömeit és nehézségeit, természetesen a maguk módján. És bár szörnyek gyermekei, ettől függetlenül rendkívül barátságosak és szerethetőek. A Mattel 2010-től készíti a mesén alapuló játékokat, figurákat.

Monster High - Kiegészítők

Monster High 3D körömépítő szett

Monster High 3D körömépítő szett lehetőséget nyújt a mese hőseihez hasonló hátborzongatósan aranyos köröm design elkészítéshez. A lányok körében nagy népszerűségnek örvend ez a szett, imádnak vele hosszú időn keresztül kísérletezni. A szett kétféle körömlakkot, több felragasztható körmöt, öntapadós matricát és 3D köröm matricát tartalmaz a kreatív játékhoz. Ezen kívül ékkövek, flitterek és egy ecset is segíti a tartalmas szórakozást.

Monster High Hajpántkészítő szett

Monster High Hajpántkészítő szett remek kreatív játékot nyújt a lányok számára, hiszen nem boltokban kell keresgélniük a számukra kedves hajpántot, hanem saját ötleteik alapján készíthetik azt el. A Szörny Sulis hajpánt csíkok megfelelően alkalmasak az egyedi dekorációk létrehozására, és a saját ötletek alapján elkészült Monster High hajpántot büszkén és boldogan viselheti tulajdonosa. A szett hét hajpántot tartalmaz különböző színben és méretben, valamint 12 különböző dekorációs csíkot.

Monster High Smink tervező füzet

Monster High Smink tervező füzet ugyancsak nagyon kellemes és kreatív szórakozást nyújthat a lányok számára. Egy Monster High diák nem lehet meg a rá jellemző tökéletes smink nélkül, így a gyerekekre hárul a feladat, hogy kedvenceik jó megjelenését megtervezzék, vagyis az elengedhetetlenül csinos sminket kialakítsák. A szett sablonokkal, matricákkal, vázlatlapokkal és útmutatásokkal segíti a minél szebb alkotások létrejöttét.

Monster High Kicsi matrica album

A lányok imádják a különböző matricás albumokkal való foglalatosságot, így biztos, hogy kedvenc rajzfilmjük albumjával sem lesz ez másként. A népszerű mesehőseik matricáit tartalmazó album megfelelő elfoglaltságot kínál a kisebb lányok kreatív időtöltéséhez. Az album 16 oldalon ajánlja fel a 28 matrica elhelyezését.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése