2013. szeptember 29., vasárnap

Készségfejlesztő Mandala készítő játékok

A neves Ravensburger német játékgyártóval már foglalkoztunk egy előző cikkben, a cég még a XIX. században kezdte meg működését táblajátékok készítésével, majd rendkívül igényes puzzle termékeivel vált még híresebbé. Ebben a blogban a mandala játékait ismertetjük. A mandala egy indiai szóból származik, jelentése: korong, ív, körszelet. Eredetileg és mind a mai napig meditatív szertartásként használják, és lényegében a kozmosz teljességét hivatott ábrázolni. Főként buddhista szerzetesek használták és használják ma is a megfelelő mértékű elmélyedés és koncentráció gyakorlásához, ezzel megerősítve tudatukat és megfigyelő képességüket. A Ravensburger felismerte a mandalák jótékony hatását és létrehozta saját fejlesztésű mandala játék termékeit, hogy a gyermekeket is segítse a művészetinek nevezhető alkotások létrehozásnak gyakorlásában, a szépség kreatív megismerésben, figyelmük mind jobb összpontosításának megtanulásában.

Ravnesburger - Manadala készségfejlesztő játékok

Disney Mandala Princess

A Ravensburger Disney Mandala Princess termék segít a fiatal művészeknek saját egyedülálló alkotásaik létrehozásában. A lányokat hosszú ideig leköti a kedvenc hercegnőikkel való kreatív mandalakészítés. A termékben négy hercegnő képe és díszes motívumok találhatók, egy körsablon, színes ceruzák és filctoll társaságában.

Mandala Hello Kitty

A Mandala Hello Kitty a kedvenc rajzfilmhős cica képeinek felhasználásával vezeti rá a gyerekeket gyönyörű alkotásaik létrehozásában. A játék többféle művészei készség fejlesztésében segít, és remek szórakoztató időtöltést biztosít. A készlet egy műanyag keretből, forgatható sablonból, és rajzeszközökből áll.

Junior mandala romantik

A Junior mandala romantika játék szintén a mandalák csodálatos világába vezeti be a kicsiket és nagyokat egyaránt, a díszes és változatos romantikus jelképek felhasználásával egyedi alkotások készíthetők, aminek csak a fantázia szabhat határt. A játékot már négy éves kortól érdemes a gyerekek számára ajándékba adni.

Junior mandala zoo

A Junior mandala zoo az állatokat nagyon szerető gyermekek számára ajánlott, a kezdő művészek kedvenc állataik képével hozhatják létre egyedi alkotásaikat. A készségfejlesztő játék többszörösen felhasználható rajzsablont, mandala papírt és színes ceruzákat tartalmaz.

Junior mandala Micimackó

A Junior mandala Micimackó készségfejlesztő játék a világ talán leghíresebb és legkedveltebb mesehősének képeivel varázsolja el a gyermekeket, a sajtá tervezésű alkotások elkészítése közben fejlődik a figyelem, a türelem sé szép képek létrehozásának képessége.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése