2013. szeptember 2., hétfő

Vsmile készségfejlesztő elektronikus játékok

Minden szülő szeretné, ha gyermeke készségfejlesztése minél fiatalabb korban és minél hatékonyabban kezdődhetne meg. A Vsmile elektronikus termékei az óvodás korú gyerekek számára készülnek, jól fejlesztik a szem-kéz koordinációt, valamint segítik a hallás összekapcsolását ezekkel az érzékszervekkel, nagy gombokkal rendelkeznek a könnyű használat érdekében. Az elterjedt konzol videojátékokkal szemben nem tartalmaznak agresszív elemeket, inkább a reflexet javítják például a megfelelő időben végrehajtott ugrásokkal. A különböző elektronikus készségfejlesztő játékok a legnépszerűbb meséken alapulnak, megvásárolható a mindenki számára kedves Micimackós változat, a Thomas a gőzmozdony és a szintén nagyon kedvelt Verdák elektronikus Vsmile játék is, és egyszerűen a TV-re csatlakoztathatóak.

Vsmile - Elektrónikus Játékok

Vsmile Micimackó

Vsmile alapgép Micimackós változata a klasszikussá lett Disney filmek képi világát használja, ahol Micimackó és legkedvesebb barátai, Malacka, Róbert Gida, Füles és Bagoly a Százholdas Pagonyban élik meg hol vidám, hol megható kalandjaikat. A szórakoztató és oktatási konzol játék nagy színes gombokkal és joystickkel rendelkezik, amiket a gyerekek rögtön megkedvelnek, és a játék közben az ABC tanulástól a mese szereplők mozgatásáig sok lehetőség van a kreatív készségfejlesztésre.

Vsmile Thomas a Gőzmozdony

Vsmile alapgép Thomas a híres angol mese, a Thomas a gőzmozdony kedvelt világát jeleníti meg a kicsik számára. Thomas és barátai nagyon hasznos mozdonyok szeretnének lenni, Sodor szigetén a mindennapjaik sok munkával és megoldandó feladattal telnek, ahol Percy, Daisy, Toby és a többiek mindig egy fontos élménnyel lesznek gazdagabbak. A Vsmile játékkal a gyerekek betűkeresésre indulhatnak Thomasszal, Percy-vel tárgyakat rendezhetnek, megismerhetik a színeket, számolhatnak, rejtvényeket oldhatnak meg, méreteket és tárgyakat azonosíthatnak, és még az írás és éneklés készségeit is fejleszthetik. A játék mozgás alapú és a legtöbb televízióra könnyen rácsatlakoztatható.

Vsmile Verdák

Vsmile alapgép Verdák a Pixar és a Disney által készített Verdák kirobbanóan sikeres rajzfilmen alapszik. Villám Mcqueen és barátai elevenednek itt meg Radiátor várossal egyetemben, ahol játék közben szórakozva szerezhetnek ismereteket a gyermekek a térbeli mozgásról, formákról, fejlődhet a matematikai és logikai gondolkozásuk. A színes és zenei világ jól fejleszti a szem és fül érzékszerveit, és a kaland módban egy lenyűgöző történet bontakozik ki a kisebbek számára.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése