2013. augusztus 27., kedd

Monster High Babák

Az ismert Mattel játékgyártó cég már 2010-től forgalmazza nagy sikerrel a Monster High mesén alapuló babákat és játékokat. A rajzfilm központi helyszíne a Monster High suli, ez az iskola azonban merőben más, mint a megszokottak. Itt olyan tinédzserek tanulnak, akiknek szüleik egytől-egyig a leghíresebb, legismertebb szörnyek valamelyike. Természetesen a tantestület és tanórák is az ehhez mérhető fura képet mutatják. A szörnyek gyermekei itt küzdenek meg az iskolai élet kihívásaival, hogyan legyenek jó tanulók, de mindenek fölött jó barátok. A rajzfilm főhőseit első ránézésre talán nem mondanánk túlságosan szimpatikusnak, de a történetük megismerése után már sokkal rokonszenvesebb inkább barátságos tiniknek ismerhetjük meg őket. Bár az iskola és a szereplők másak, a problémáik ugyanúgy a hétköznapi tinédzserek problémáihoz hasonlatosak, a tanlásról, a szerelemről, a szülőkkel kapcsolatos témákról szólnak. A Monster High Babák talán annak köszönhetik sikerüket, hogy külsejükkel már eleve megtestesítik a gyermeki lázadást.

Monster High Babák

Frankie Stein

Frankie Stein apja Frankenstein, anyja pedig a Frankie nevű szörny, a történet egyik meghatározó karaktere, Ő egy nagyon barátságos és sportos tini, aki egyetlen percet sem szeretne negatív dolgokra pazarolni. Nagyon naiv, és kizárólag a tizenévesek dolgaival hajlandó csak foglalkozni. Jellegzetes varratai olykor kilazulnak, és ekkor egy-két testrésze a legrosszabb pillanatokban lelesnek, elrepülnek. Mivel csak 15 napig él, neki minden új, és mindent örömmel fogad.

Draculaura

Draculaura a vámpír Drakula lánya, már 1600 éves, és mivel nem látja magát a tükörben, a sok év tapasztalata segít neki abban, hogy a sminkje és a ruhája mégis jól nézzen ki. Legjobb barátja Frankie Stein és Clawdeen Wolf. Ő egy vegetáriánus vámpír, se vért, se húst nem eszik, még a vér szótól is irtózik. Barátai az Ula D, vagy Lala becenéven szólítják, kedvenc színe a fekete mellett a rózsaszín, rendkívül barátságos és aranyos, könnyű vele kijönni.

Clawdeen Wolf

Clawdeen Wolf a Vérfarkas lánya, nagyon magabiztos és divatbolond, nem tűri az ostoba hozzáállást. Mivel farkastól származik, folyton borotválnia kell magát, hogy a számára megfelelő kinézetet elérje, rengeteg testvére van, ettől sokszor kikészül az iskolában, de aki legjobban idegesíti az Cleo De Nile. Imád vásárolni és flörtölni.

Nefera de Nile

Nefera de Nile a Múmia lányaként ismert. Kortalan, de mégis idősebb három évvel húgánál, Cleónál. Időtlen szépségnek tartja magát, és ehhez mérten is hajlandó csak öltözködni. A Nílus kék a kedvenc színe, az iskola végzőse, nagyon hiú és meglehetően ellenséges és mindenkinél tökéletesebbnek tartja magát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése