2013. augusztus 2., péntek

Hasbro : Star Wars figura szettek

A Hasbro játékgyártó vállalat jó érzékkel a 90-es évek elején licensz szerződést kötött a legendás Star Wars filmek képviselőjével, a Lucasfilm Ltd.-vel. A Hasbro hagyományosan nagy sikereket könyvelhetett el az akció figurák gyártásával, így a híres Star Wars figurák megtervezését is nagy tapasztalattal végezte. A kínálatban Yoda mestertől Obi-Wan Kenobi-ig, Anakin Skywalker-től Darth Wader-ig, a birodalmi rohamosztagosaktól a klónkatonákig lényegében minden egyes filmből ismert szereplőt meg lehet szerezni. És természetesen az akció figurák között megtalálhatjuk a népszerű űrhajókat, a Starfighter-ektől a Millenium Falcon-ig, valamint a robotok legkülönbözőbb fajtáit is.

Hasbro Star Wars Figurák

A Hasbro Star Wars Droideka a Kereskedelmi Szövetség rendkívül hatékony romboló droidja, legfőképpen a harcoló droidsereg megerősítésére tervezték, egy olyan mobil gépezet, amely a nagy tűzerejű ellenséges harci járművek elpusztítására is képes. Gondos részletességgel kiképzett játékfigura, hű mása a Baljós Árnyak című filmből ismert eredetinek. Mozgó karjai végén tüzelő ágyúkkal van felszerelve, amelyek egymástól függetlenül irányíthatóak.

A Hasbro Star Wars Klónkatona a Klónok háborúja című filmben tűnik fel először, a fegyverei és páncélzata az akkori legfejlettebb technológiáknak megfelelő. A Klónkatonák 'kifejlesztése' során legfontosabb szempont a harci körülmények változásaira való minél gyorsabb reagálás, a magasan fejlett kommunikációs lehetőségek elérése, a túlélés, és az új fegyverekkel való tökéletes bánásmód volt. A játékfigura a páncélzat mellet a nagy tűzerejű lézerfegyvert tartalmazza.

Az Anakin Skywalker figura a Klónok Háborúja időszakbeli kinézettel és fegyverzettel került a boltokba. A droidok elleni harchoz a kék színű lézerkardjával és a Jedi növendékek harci ruhájával volt felszerelve. Anakin ekkor már félelmetesen gyors harcos volt, fénykardjával a legnagyobb tűzerejű harci droidok lézerágyúinak támadásait is semlegesíteni tudta, majd pedig a csak rá jellemző harci technikáival meg is semmisítette azokat.

A Hasbro Star Wars Chewbakka figura szintén a Klónok Háborúja filmbeli kornak megfelelően lett gondosan elkészítve. Itt még nem ismeri későbbi nagy barátját, Han Solo-t. A Klón harcok során Anakin menti ki fogságából, és ezután több harcban is együtt vesznek részt. A figura dobókockával, karakterkártyával, lézerpuskával és lézer nyílpuskával együtt vásárolható meg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése