2013. szeptember 6., péntek

SES Creative - Fürdőszobai Játékok

A kreatív gondolatok és tevékenységek ösztönzését tűzte ki céljául a SES Creative cég. A gyermekek korai fejlődését segítik elő termékeik a pozitív ingerek kiváltásával, a játékokkal a kicsik aktívan, szívesen tanulnak, kíváncsiságuk megfelelően motiválódik, ami fejlődésük első éveiben különösen fontos. A játékok megtervezésekor lesőrendű szempont volt, hogy azok kipróbálására bátorítsa a gyerekeket, ezáltal könnyen megtanulhatják kezelni a dolgokat és megfelelő önbizalomra tehetnek szert, miközben az addig rejtőző tehetségeiket is felfedezhetik. A termékek használatával a gyermekek sikerélménye garantált, és függetlenül attól, hogy szeretnek e rajzolni, festeni vagy bármely más kézműves tevékenységet folytatni, a kicsik mindig alkothatnak valami rájuk jellemzőt. A termékek fejlesztését elengedhetetlenül a különböző fejlődési szakaszokban lévő gyermekek számára végzik, és mivel minden gyermek egyedileg fejlődik, a szülő és gyermek együtt döntheti el, hogy éppen melyik játékot részesíti előnyben. Ezek a készségfejlesztő játékok elérhető kihívásokat tartalmaznak és a képzelet fejlődését segítik szórakoztató módon, miközben mentálisan, fizikailag, érzelmileg és szociálisan is előrébb léphetnek.

SES Creative - Fürdőszobai Játékok

Fürdőszobai színező ceruza

A SES Fürdőszobai színező ceruza egy egyszerű módja annak, hogy a nyűgös esti fürdést mókás játékká változtassuk. A termék gondoskodik arról, hogy a fürdés idejét a gyermek szórakoztatóan töltse el, a színes ceruzákkal bátran rajzolhatnak mind a kádra, mind a csempére, mivel könnyen lemoshatóak, és itt nem kell félnünk attól, hogy összemaszatolják a magukat, vagy a lakás bármely helyiségét. A játék semmilyen ártalmas adalékot nem tartalmaz, teljesen bőrbarát anyagból készül.

Fürdőszobai színezőlabda

A Fürdőszobai színezőlabda 6 színből áll, a kicsik könnyen kézben tarthatják, és a csempére vagy kádra létrehozhatják első művészi alkotásaikat, és fürdésből vidám tevékenység válik, miközben a gyermek kreativitása erőltetés mentesen fejlődik. A játék biztonságos módon használható, káros anyagot nem tartalmaz, a színező labda nem süllyed el a vízben, így könnyen megtalálható.

Gyermek borotválkozó készlet

A Gyermek borotválkozó készlet szintén mókát varázsol a fürdőzés idejére, a gyerekek egyfajta szerepjátékként a felnőtt apukák egyik tevékenységét, a borotválkozást másolhatják le vidám módon, amin pozitív ingert ad számukra, közben fejlődik a kreativitásuk, valamint a vidám szórakozás is garantált.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése