2013. április 2., kedd

Disney Plüss

Ma a Walt Disney Company a világon az egyik legnagyobb szórakoztatással foglalkozó társasága, Amerikában a második legnagyobbak, hazánkban is a sikeres rajzfilmjeik a legismertebbek. A Disney 1989 előtt némileg nehezebb korszakát élte, de ekkor '89-ben visszatértek a nagyobb egész estés rajzfilmek gyártásához és ezzel visszatértek a sikereik is. A visszatérés a A kis hableánnyal indult, ami nagyon nagy mozi sikereket ért el, sőt két Oscar díjat is bezsebelt. Másik nagy sikerük volt a Szépség és a szörnyeteg, nemcsak a közönség, hanem a kritikusok és a díjkiosztók is honorálták a teljesítményt. A nagy sikerek folytatódtak az Aladdinnal és az Oroszlánkirállyal, mindkettő nagy kasszasiker volt, de az Oroszlánkirály ezen felül a világ legsikeresebb hagyományos technikával készült rajzfilmje lett. Ne felejtsük megemlíteni azt sem, hogy filmzenéik is osztatlan sikereket könyvelhetnek el, olyan sztárok írták a betétdalokat, mint Elton John és Phil Collins.

A Micimackót először a Disney 1977-ben filmesíttet meg Milne regénye alapján, Micimackó és legjobb barátainak három történetét láthatjuk a rajzfilmben, az elsőben megtudjuk, hogy Micimackó mennyire szereti a mézet, a második történet egy viharos napot mesél el, a harmadik pedig Tigris megrendszabályozásáról szól. 1988 és 91 között rajzfilmsorosat jelent meg Micimackó új kalandjai címen, majd 1997-ben tértek vissza újra az egész estés filmek a Micimackó visszatér című rajzfilmmel. Ez már nem Milne regényét használja fel, hanem teljesen a Disney eredeti történetét láthatjuk, amiben Róbert Gida levelét érti félre kedvenc csekély értelmű medvebocsunk, amivel nem kis galibákat okoz természetesen a pozitív végkifejletig.

A Disney 81 cm Micimackó plüssfigura a gyerekek talán legkedveltebb mesehősét jeleníti meg, amely minden bizonnyal a gyerekszobák fő helyét foglalhatja el. Pihe-puha tapintású ez az óriási plüss medvebocs.

A 20 cm Malacka pici puha figurája szintén nagyon kellemes tapintású plüss, itt most egy 'I love you' feliratú szív alakú lufival varázsolja el a kisebbek és nagyobbak szívét egyaránt.

A 80 cm-es Füles floppy, a mindig mélabús aranyos szamár most nagy méretben a puha plüss finom érintésével lehet a gyerekszobák kedvence.

A 80 cm Tigris floppy, szintén a minőségi Disney plüssfigurák finom érintésével, a gyerekek örömmel birkózhatnak és hancúrozhatnak vele, de az ölelésre is kiválóan alkalmas.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése