2013. április 22., hétfő

Barbie - Lehetnék...

A Mattel nagy sikerű játékbabája, a Barbie 1960-ban indult hódító útjára. Barbara Millicent Roberts, avagy Barbie különböző megtervezései során ügyeltek arra, hogy változatos karriereket fusson be, ezzel is jelezve, hogy a nők is képesek bármilyen szerepben helytállni az életben. A gyártó Barbie – Lehetnék sorozata lényegében ezt a gondolatot viszi tovább, a sorozat minden egyes játékbabája egy-egy olyan foglalkozásra koncentrál, ami a lányok számára népszerű vagy érdekes kihívás lehet.

Lehetnék.. Barbie sorozat

Barbie Lehetnék..Pizza chef

A Barbie Lehetnék Pizza chef, elérkezett a pizzasütés megtanulásának ideje, Barbie és apró barátnője a pizza készítés fortélyaival ismerkednek egy igazi olasz étterem keretei között. A játékszett tartalmaz egy gombnyomásra kligelő pizzasütőt, Barbie-t kötényben és Séf kalapban, Kelly babát egy aranyos kék ruhában és cipőben, a szükséges pénztárgépet, egy magas széket és oldalsó asztalkát. A játék során gyakorolható a sütés, terítés, tálalás, takarítás, és mindeközben Barbie a megszokott módon csinos.

Barbie Lehetnék..Állatorvos

A Barbie Lehetnék állatorvos játék szett minden bizonnyal a kislányok kedvence lesz, hiszen ki nem szeretne aranyos kis állatokat, kedvenceket gyógyítani, hogy újra boldog lehessen mindenki. A játék lehetőséget ad a lányok számára, hogy megismerkedhessenek az állatorvosi szereppel, ehhez a dobozban minden szükséges kelléket megtalálunk, vannak gyógyításhoz szükséges eszközök, egy beteg kis állat, és természetesen Barbie, fésülhető és mosható hajjal, csinos orvosi köpenyben, állatmintás szoknyácskában.

Barbie Lehetnék..Filmsztár

A Barbie Lehetnék filmsztár szettel kipróbálhatják a lányok, hogy milyen is lehet egy híres filmsztár élete. A Barbie baba filmsztárhoz illő, gyönyörű, hosszú, szőke fésülhető hajjal, és a foglalkozásának kellékeivel együtt található a dobozban. A játék az Oscar díjkiosztó hangulatát próbálja a gyerekek szobájába varázsolni, ehhez van egy Oscar szobrocska, a díjkiosztó elkerítő kordonjának másolata és az alkalomhoz illő estélyi ruha kiegészítőkkel.

Barbie Lehetnék..Elnök

A Barbie Lehetnék elnök játékszett egy nagyon különleges szerep eljátszására és átélésére nyújt most lehetőséget, mégpedig az Amerikai Egyesült Államok elnöke lehet a kis lányunk. Ehhez a mesés és inspiráló szerephez Barbie egy nagyon elegáns ruhát visel, az aláírása rózsaszín, kifinomult gyöngy nyaklánc és fülbevaló ékesíti, és a saját lábán tud állni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése