2013. április 4., csütörtök

Kreatív játék: Geomag

A kreativitást fejlesztő játékok között viszonylag új a Geomag története. A Svájci illetőségű cég szinte pillanatok alatt vált nemzetközileg is elismert márkává. A Geomag által gyártott készségfejlesztő játékok alapötlete a mágnesrudacskák és krómozott acélgolyók összerakása, összeillesztése folyamán létrehozható rendkívül változatos struktúra létrehozása. Ez a gyerek játék nagymértékben képes fejleszteni a logikus gondolkozást, a kreativitást és az egyszerűtől a bonyolultig terjedő térbeli formák alapos és mégis szórakoztató megismerését. A Geomag kreatív játék használatakor a lehetőségek száma lényegében végtelen, a gyermeket akár hosszú órákra lefoglalhatja, a játék közben a tervezés ismeretei bővülnek, a kísérletezéssel a logikai képességek fejlődhetnek nagymértékben, a építés során a koncentrációs képességek érhetnek el egyre jobb szinteket.



Geomag Kids

A Geomag Kids termékcsalád a kisebb kreatív gyermeket célozza meg, a kiváló minőségű alkatrészek a kisebbek kezéhez is jól idomulnak, gondosan kidolgozottak mind a mágneses építőrudak, mind a hozzájuk könnyen illeszthető panel-elemek. A Kids termékcsalád kirakási lehetőségei már a komplexebb formákat is jól megjelenítik, járműveket, házakat és várakat is nagy élmények és kreatív fejlődés mellett építhetik meg a gyermekek.


Geomag Pro Color

A Geomag Pro Color termékcsaládok nevében a Pro rövidítés a Professional-ból származik, ezek a játékok már a haladóbb, mondhatjuk profibb képességű gyermekek szórakoztatására készültek. Az építés itt némileg megnehezül, mert a kisebb panelekkel és a rövidebb rúd-elemekkel lényegesen szerteágazóbb, bonyolultabb és érdekesebb formák hozhatóak létre. Ezzel a készségfejlesztővel való játék során még több türelmet, kitartást és precizitást tanulhatnak meg szórakoztató módon az iskoláskorú gyermekeink.


Geomag Pörgettyű

A Geomag Pörgettyű egy nagyon szórakoztató építőjáték, öt éves kortól ajánlható. Az építés során egyszerűen fejleszti a szem-kéz koordinációját, a térlátást, a koncentrációt, remek kreatív, készségfejlesztő játék. A mágneses rudak és acél golyók összeillesztésével változatos formák ezreit hozhatjuk létre. A játék természetesen a pörgő és forgó tárgyak és objektumok elkészítésére fókuszál.


Geomag Versenyautó

A Geomag versenyautók a készségfejlesztő kreatív játék funkcióin túl itt most a fiúk számára oly izgalmas Hot Road versenyautókat jeleníti meg számtalan változatos formában. A gyermekek saját maguk tervezhetik meg az álmaik versenygépét!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése