2013. március 22., péntek

Geonosian Star Wars Lego

A világ talán legnépszerűbb mozifilmjéhez kapcsolódik a Lego Star Wars játék sorozat, amelynek első képviselője a Lego X-wing, az X szárnyú vadászgép modellje volt. A Star Wars tulajdonosa, a Lucasfilm Ltd már többször is hosszabbított a Lego-val a jogok tekintetében, jelenleg 2022-ig, úgyhogy még hosszú évekig biztosítva van gyermekeink számára, hogy ezekkel a lenyűgöző játékokkal játszhassanak.

A Geonosiaiak története akkor kezdődik, amikor a Tatuin bányászai letelepedtek a bolygón és megismertették a bolygólakó bolyokkal a különböző műszerek és eszközök működését és javítását. A geonosiaiak ezután kezdték el gyártani olcsó és megbízható robotjaikat. A Sithek a bolygó lakóit megismerve arra a következtetésre jutnak, hogy akár jó minőségű harci droidokat is tudnának gyártani, nemcsak egyszerű munkadroidokat. A Szeparatista lázadók egy csoportja a Geonosison veti meg a lábát Dooku gróf vezetésével, majd miután a Jedik, először Obi-Van Kenobi, majd az ő információi alapján Yoda vezetésével a többi Jedi is rájuk bukkan, itt veszi kezdetét a Klónok háborúja a geonosisi csatával, ami a Szeparatisták vereségével végződik. Ezután még nagyon sok csata zajlik a Geonosison és a klónezredeknek csak nagy nehézségek árán sikerül végleg elfoglalniuk a bolygót.

Lego Star Wars: Geonosian Cannon(ágyú)

A Klónok háborúja sorozat egyik tagja a Lego Geonosian Cannon (ágyú), a készlet legfontosabb eleme egy nagy és erőteljes ágyú, amely dönthető és két pöccintésre támadó rakétákkal válaszol a klónhadsereg támadására, amelynek vezetői Barriss Offee tábornok és Gree klónparancsnok, akiknek megbízatása a Geonosian bolygó teljes elfoglalása és a szeparatista erők megsemmisítése. A doboz az fent említett szereplőkön kívül tartalmaz még egy geonosiai harcost és zombit is. A játék a Klónok Támadása c. filmhez kapcsolódik, többek a filmben történt első csata utáni harcok játszhatók el vele.

Lego Star Wars: Geonosian Starfighter(vadászgép)

A Lego Geonosian Starfighter szett szintén a Klónok Támadása című II. Star Wars filmben történtek utáni klónok háborújának egyik epizódjához kapcsolódik. A Geonosis bolygón harcoló Ki-Adi-Mundi jedi mester és Cody a klón parancsnok a szeparatisták droidgyára elleni megsemmisítő támadásukat készítik elő, amit klón hadseregük bevetésével szeretnék elérni. Ekkor támad rájuk egy csőr szárnyú geonosiai vadászgép, amelynek lőtornya proton torpedóval és lézerágyúval van felszerelve, a két köztársasági csak lézerkardjára és lézerpisztolyaira számíthat a támadás kivédésére.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése