2015. február 28., szombat

LEGO City - Sarki Expedíció I.

A LEGO City Sarki Expedíció a felfedezésekkel teli jég világába kalauzolja a bátrabbakat. Hasonló témájú készletek megjelentek már 2000-ben is, azonban a termékcsalád megszakadt és érdemben csak 2014-ben tért vissza a LEGO City készleteinek szerves tagjaként. Az új készletekhez új egységes narancs megjelenés és rengeteg extra is tartozott (jégtömb, ruházat, eszközök, állatok). 2014-ben a Sarki expedíció már 8 különböző LEGO készlettel büszkélkedhetett.

Fedezd fel a jég titkait (kisfilm)



Sarki emelőhelikopter (60034)

A Sarki emelőhelikopter (60034) segítségével a kutató által felfedezett jégtömböket könnyedén visszaszállíthatod a kutatóállomásra, hogy ott a tudósok feltárhassák a jég titkát! A LEGO City ezen készlete 262 építőelemet tartalmaz. A helikopter rotorja forog és a csörlő is valóban működik. Az emelőhelikopteren kívül egy hószán és négy Husky kutyus is a készletben, meg természetesen a jégbe zárt kristály. A helikopter összerakva 36cm hosszú, 16cm magas és 31cm széles, a dobozban két darab minifigura található: a kutatónő és a pilóta.

Sarki alaptábor (60036)

Ez a készlet talán az egyik legnagyobb, rengeteg extrával és érdekességgel, kiváló lehetőséget biztosítva ezzel a játékra! A Sarki alaptábor (60036) nemcsak a nyitható épületet tartalmazza, hanem a készlethez 4db jármű is tartozik, ezek: kis felderítő helikopter, lánctalpas hófúró (igazán impozáns!), hószán (4db Husky kutyussal), és motoros szán. A játékhoz nem kevesebb, mint 7 minifigura tartozik, és rengeteg állat köztük egy félelmetes jegesmedve is.

Sarki lánctalpas jármű (60033)

A kis felderítő jármű lánctalpainak hála a legtöbb időjárási körülményre fittyet hány könnyedén szeli át a végtelen hómezőket. A LEGO City - Sarki lánctalpas jármű (60033) 113 építőelemet tartalmaz és egy minifigurát. A darukarja még a 2 tonnás jégtömbök kiemelésével is megbirkózik és minden kommunikációs eszközzel felszerelt ha bajba keveredne vagy óriási felfedezést tesz.

Sarki hójáró (60032)

A parányi LEGO készlet talán a legkisebb megvásárolható eleme a Sarki expedíció termékcsaládjának, mindössze 44 építőelemet és 1 minifigurát tartalmaz. A LEGO City - Sarki hójáró (60032) készletéből a hójárón kívül egy kis utánfutó is jár, amellyel a talált jégtömböt lehet biztonságosan visszajuttatni a táborba.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése