2015. február 18., szerda

Revell Control - Távirányítós Hajók

A Revell közel hetven éve uralja a modellgyártás piacát. A cég tervezői pontos és méretarányos termékek létrehozásával kivívták a versenytársak és a vásárlók elismerését és az Ön gyermekei számára is elérhetővé teszik a különböző állatok, hajók, autók, repülőgépek működésének megismerését.

A Revell makettek mellett távirányítós modelleket is gyárt, ezek Revell Control márkanév alatt futnak. Sajnos nem mindig kaphatóak Magyarországon, bár kiváló minőségük indokolttá tenné importjukat. Bejegyzésünkben ezen Revell távirányítós hajók közül válogattunk.

Távirányítós Hajók

Tide Breaker - távirányítós motorcsónak

A 305 grammos Tide Breaker, azaz Hullámtörő narancs és élénkzöld színben kapható és akár 20 km/h-s sebességgel képes szelni a hullámokat. A hajó akkumulátora 7.4V-os Litium-Ion 700mAh, a távirányító pedig 6 db 1.5V-os AA elemmel teszi működőképessé a modellt. Az akkumulátor maximális töltöttség mellett 10 perc csónakázást biztosít. A pisztolymarkolatos távirányító segítségével előre, hátra, jobbra és balra irányíthatjuk a modellt.

Silvestris - távirányítós motorcsónak

A Silvestris versenymotorcsónak 25 km/h-s végsebességre képes. Az akkumulátor Nikkel-metál-hidrid (NiMH) alapú. A pisztolymarkolatos távirányító 4db 1.5V-os AA elemmel működik. A hajóhoz egy tartóállvány is tartozik.

Waikiki - távirányítós vitorlás

A Revell vitorlása, a Waikiki, Hawaii egy szigetének tengerpartjáról kapta a nevét. Nylonból készített vitorlája segítségével akár a 25 km/h-s sebességet is elérheti. A hajót akkumulátor helyett 4db 1.5V-os AA elem működteti, a kétcsatornás távirányítóba pedig 8 db ugyanilyen elem való. Arról, hogy a vitorlás ne boruljon fel, tőkesúly gondoskodik. A Silvestrishez hasonlóan ehhez a modellhez is jár tartóállvány.

Swordfish - távirányítós tengeralattjáró

A Swordfish (Kardhal) nevet viselő távirányítós tengeralattjáró parányi mérete ellenére rengeteget tud: háromcsatornás távirányító gondoskodik a merüléséről, az előre, hátra, jobbra és balra mozgatásáról. A távirányító 6db 1.5V-os AA elemmel működik, a tengeralattjáróba pedig 130mAh-ás, 3.7V feszültségű akkumulátor került. Maximális töltöttség mellett ez 10 percnyi búvárkodást tesz lehetővé. A tengeralattjáró tetején egy zöld, az elején pedig egy piros színű led világít.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése