2015. február 12., csütörtök

Kreatív játék - Képkarcoló

Fejleszd kreativitásod képkarcolóval! Ismerd meg közelebbről a kreativitás és a művészetek világát! A rézmetszés egy jelentős művészeti ág, ebbe kóstolhatnak bele a képkarcolók megvásárlói: előre megrajzolt képeket karcolhatsz speciális lemezekre. Válogathatsz arany, hologramos, réz, valamint ezüst képkarcolók közül. Egy speciális karcoló segítségével karcolj a mellékelt sablon alapján és készítsd el saját faldíszedet, esetleg ajándékozz saját készítésű alkotást! A kreatív játék során felfedezheted a művészetek iránti érdeklődésedet: saját képed, munkád eredménye sikerélményt ad és további kreatív hobbik felé terel.

Képkarcolók

Arany képkarcoló - Cicák

A csomagban mellékelt próbalap segítségével kedvedre gyakorolhatsz, míg készen nem állsz mind az öt cica megkarcolására a képkarcolón. A kész alkotás ideális fali dísz, vagy ajándék. A játék 6 és 10 év közötti fiúk és lányok számára ajánlott.

Hologramos képkarcoló - Szökőkút

Alkosd meg saját térhatású karcolt képedet! A színes szökőkút előtti delfincsapat vidámmá varázsolja szobádat. Nem kell mást tenned, mint követni a játékhoz mellékelt útmutatót és a próbalapokat felhasználva a gyakorlást követően elővenni kreativitásod. Karcolásra fel! A játék 6 és 10 év közötti fiúk és lányok számára ajánlott.

Réz képkarcoló - Basset Hound

Ez a réz képkarcoló egy bájos, sétára váró basset hound kutyát ábrázol. Munkára fel! Kövesd a játékhoz mellékelt utasításokat, gyakorolj a próbalapon és teremtsd meg saját négylábúdat! A játék 6 és 10 év közötti fiúk és lányok számára ajánlott.

Ezüst képkarcoló – Juhászkutya és Bárány

Ez az ezüst karckép egy juhászkutya és egy bárány vidám játékát jeleníti meg. Gyakorolj a próbalapon, karcold meg a képet, majd tedd ki a falra, esetleg lepj meg vele valakit. Egy biztos: akár a falra teszed, akár elajándékozod a képet, valaki arcára mindenképp mosolyt csalsz kreatív faldíszeddel vagy ajándékoddal. A játék 6 és 10 év közötti fiúk és lányok számára ajánlott.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése