2015. január 30., péntek

Barbie háztartás

Az ötvenes évek környékén az amerikai Mattel játékgyártó vállalat egyik alapítója, Ruth Handler, észrevette, hogy lánya szívesen játszik fiatal nők újságból kivágott képeivel: szintén újságokból kivágott ruhákba „öltöztette” őket. Mivel akkoriban a kislányok csak játék kisbabákkal játszottak, Ruth Handler ötlete forradalmi volt. Azt tanácsolta férjének, hogy gyártsanak felnőtt nőre hasonlító babákat. Az így megszületett és azóta fogalommá vált Barbie baba nevét Handlerék Barbara nevű lánya után kapta.

Barbie-val és különféle kiegészítőivel kislánya beleélheti magát a felnőttek szerepébe: Barbie-val autót vezet, vasal, főz és felmos, csakúgy, mint a szülei. Játszva érti meg a tisztaság és a házimunka fontosságát és felismeri, hogy ő is kiveheti részét az otthoni feladatokból.

Barbie háztartás

Barbie porszívó

A kerekeken guruló Barbie porszívóval a takarítás gyerekjáték, könnyedén hurcolhatod körbe-körbe a lakásba. A porszívóban ledek is vannak, és tetején a porzsák forog munka közben - mintha igazából takarítana.

Barbie vasaló vízmelegítővel

Barbie mindig a legdivatosabb ruhákban jár, ezért nagyon fontos, hogy ezek mindig tiszták, frissen vasaltak legyenek. A gyermekek már óvodás korban kezdenek szerepjátékokat játszani, szüleiket utánozni: miközben az édesanya vasal, a kislány is kivasalhatja Barbie ruháit ezzel a vízmelegítős játékvasalóval. A kiegészítő 3 éves kortól kislányok számára ajánlott.

Barbie játékkonyha

Kislánya szívesen segít a sütésben és főzésben? Főzzenek együtt és hagyja, hogy egyedül is serénykedjen saját Barbie konyhájában! A 3-6 éves korosztály garantáltan élvezni fogja a sütés-főzést ebben a különféle kiegészítőkkel felszerelt játékkonyhában.

Barbie takarító szett

A szett mindent tartalmaz ami egy alapos felmosáshoz elengedhetetlen. A kis takarítókocsin megtalálható a kézi seprű és szemeteslapát, partvis, felmosó és vödör. A kocsi kerekeken gurul így a teljes eszköztár könnyedén átvihető a kívánt helyre. A doboz mérete: 26x12x50cm.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése