2015. január 26., hétfő

Revell X-ray: Anatómiai modellek

A gyermek fő tevékenysége és örömforrása a játék. Játék közben fedezi fel környezetét, folyton kíváncsi természetéből adódóan szétszedi, összerakja játékait, eközben fejlődnek motoros képességei is. Gyermeke érdeklődik a természet, az élőlények, a biológia iránt? Esetleg érdeklődését szeretné felkelteni? Ez esetben a Revell anatómiai modelljeit neki találták ki.

A Revell közel hetven éve uralja a modellek-makettek piacát. A cég tervezői pontos és méretarányos termékek létrehozásával kivívták a versenytársak és a vásárlók elismerését és így az Ön gyermekei számára is elérhetővé teszik a különböző állatok belső szerkezetének, így működésének megismerését.

Revell X-ray - Anatómiai modellek

Revell: X-Ray Crocodile (krokodil)

Lenyűgöző, festést és ragasztást nem igénylő, 26 darabból álló műanyag krokodil modell, mely a csontvázon kívül a belső szerveket is tartalmazza. A játék érdekes tényekre is felhívja a figyelmet, valamint részletes összeszerelési útmutató segítségével ismerteti meg a kis tudósokat a krokodilok belső szerkezetével és működésével.

Revell: X-Ray Spider (tarantula pók)

Egyedülálló, festést és ragasztást nem igénylő, 32 darabból álló műanyag tarantula pók modell. A játék a csontvázat és az állat belső szerveinek élethű mását is tartalmazza. A játék érdekes tényekre világít rá a pókkal kapcsolatban, valamint részletes összeszerelési útmutatót is tartalmaz.

Revell: X-Ray Frog (béka)

Meghökkentően élethű, festést és ragasztást nem igénylő, 26 darabból álló műanyag béka modell. Hogyan épül fel egy béka? Milyenek a belső szervei és hol találhatóak? Mindezekre a kérdésekre a gyermek játszva fedezheti fel a válaszokat. Játék közben érdekes tényekre derül fény és a modellhez részletes összeszerelési útmutató is jár.

Revell: X-Ray White Shark (fehér cápa)

Lenyűgöző, festést és ragasztást nem igénylő, 20 darabból álló műanyag fehér cápa modell. A gyermek játszva ismerheti meg a vízi ragadozó csontvázának felépítését, belső szerveinek elhelyezkedését. Szórakozva tudhat meg érdekes tényeket, valamint összeszerelési útmutató segíti játékát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése