2014. január 2., csütörtök

Új Geomag: Foszforeszkáló és Rózsaszín Panelek

A svájci minőségben készülő Geomag termékek története még nem tekint túl nagy múltra vissza, de mégis pillanatok alatt vált az egyik nemzetközileg is legismertebb készségfejlesztő játékká. Egyszerű koncepción alapul, krómozott acélgolyók és mágnesrudacskák összeállításával a legkülönbözőbb térbeli rendszerek hozhatók létre játékos formában, és míg a gyermekek ezzel a Geomag termékekkel játszanak, gyorsan és könnyen fejlődik a logikus gondolkodásuk, a kézügyességük, a kreativitásuk, és mindemellett olyan részletességgel ismerhetik meg a térbeli formák lényegét, amire talán az iskolában sincs lehetőségük. Egy korábbi cikkünkben már ismertettük a Geomag Wheels termékcsaládot, most a foszforeszkáló és a rózsaszín panelekből álló Geomag termékek közül tekintünk meg néhányat, amelyeket Magyarországon a Formatex Kft forgalmaz.

Geomag - Foszforeszkáló és Rózsaszín Panelek

Geomag Foszforeszkáló (37db)

A 37 db-os Geomag Foszforeszkáló építőjáték új színt visz az eddig is rendkívül kedvelt Geomag terméké sorába. A nappal vagy lámpafénynél feltöltődő golyók és rudak sötétben világítanak, ezzel egy új élménnyel gazdagodhat a gyermek a kreatív játék közben, hiszen a sötétben való összerakás egyrészt mókás elfoglaltság lehet, másrészt a térbeli formák átláthatósága a foszforeszkáló alkotórészeknek köszönhetően még hangsúlyosabbá válik. Természetesen nem kötelező vele sötétben játszani, a fény mellett összeállított alakzatok viszont a sötétben világítva remek látványt nyújtanak, és sokkal jobban felismerhetővé válik a megépített térbeli forma minden részlete.

Geomag Foszforeszkáló (74db)

A Geomag Foszforeszkáló 74 db-os kivitelével megnövelhető a létrehozható formák mérete és száma. A készségfejlesztő szórakozás mind világosban, mind pedig sötétben több órán keresztül élvezhető, a fém golyók és rudak zöld színben foszforeszkálnak a sötétben, és a létrehozott szerkezet tisztán láthatóvá és könnyen áttekinthetővé válik. A gyerekek számára fantasztikus szórakozást nyújt a sötétben kivitelezett formák megépítése, közben javul a térlátás, a kéz koordináció, a kreativitás és a figyelemösszpontosítás képessége.

Geomag Kids Panel + Pro panel Girl (142db)

Geomag Kids Panel + Pro panel Girl 142 db egy kifejezetten a lányok számára létrehozott játék, azoknak aki szeretik a színes épületeket. Az alkotórészek a lányoknak kedves színekből állnak, rózsaszín, magenta és fehér panelekből, valamint ezüst rudakból és golyókból építhetik meg az akár babaházhoz hasonló házaikat. Barátokkal vagy egyedül játszva könnyen fejlődnek geometriai és tervezési tehetségeik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése