2013. november 10., vasárnap

Party Társasjátékok

Party Társasjátékok

Táncláz szőnyeg

A Táncláz szőnyeg egy televízióra csatlakoztatható társas táncjáték, nyolc darab különböző táncos játékra alkalmas, a játék tánclépések megtanításával szórakoztat,amiket a nem különösebben tehetséges gyermekek is könnyen megtanulhatnak. A Táncláz szőnyeg jól fejleszti a gyerekek ritmusérzékét és a mozgás koordinációjukat is. A játék TV-re csatlakoztatása nem okozhat gondot, így nemcsak a szőnyegen felvillanó jeleket követhetik figyelemmel, hanem a televízión láthatják ezeket és a saját mozgásukat is. A játék 4 db AA elemmel működik és már három éves gyereke is játszhatják.

Mester táncoló szőnyeg

A Mester táncoló szőnyeg ugyancsak a TV-re köthető interaktív táncos játékok sorába tartozik, a nyolcféle különböző dalra megtanulható tánclépéseken kívül még három más játék is is játszható vele. A játék előnye, hogy bár digitális eszközt használnak a gyerekek játékra, de mégis aktívan mozognak közben, a nyolc zeneszám tánclépéseinek megtanulást a TV-n megjelenő grafikai képek is nagyban segítik. A gyerekeknek a képernyőn megjelenő figura mozgást kell lemásolniuk a szőnyegen található nyilak és ábrák használatának segítségével, miközben szórakozás közben fejlesztik ritmusérzéküket és mozgásuk koordinációját.

Táncparti szőnyeg

A Táncparti szőnyeg szintén televízióra csatlakoztatható tánc szőnyeg, a gyerekek a saját mozgásukat a képernyőn folyamatosan megfigyelhetik, a nyolc különböző zeneszámra különböző tánclépések tanulhatóak meg rendkívül szórakoztató formában, a tánclépéseket a TV-n megjelenő nyilak segítségével a szőnyegen található nyilakra helyezve lábukat sajátítják el a gyermekek. A játékhoz nem szükséges, hogy különösebb zenei vagy ritmus érzékkel rendelkezzenek, könnyen megtanulható lépéseket tartalmaz a játék minden 3 éven felüli gyerek számára. A játék 4 db AA elemmel, vagy akkumulátorral működtethető, és a TV-re egyszerűen rá csatlakoztatható.

Twister tánc társasjáték

A Twister tánc társasjátékkal a szülő lehetővé tehetik csemetéjük számára, hogy játékos és remekül szórakoztató formában tanulhassanak meg különböző tánclépéseket. A Twister szőnyegen megjelenő fényeket követve menő tánclépések sajátíthatóak el öt különböző dalra, de MP3 lejátszó vagy telefon csatlakoztatásával bármilyen számok is lejátszhatóak a konzollal. Remek szórakozást nyújt a kisebbek és nagyobbak számára egyaránt. Az áramforrást szintén 4 db AA elem biztosítja, amit a játék tartalmaz is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése