2013. november 21., csütörtök

LEGO Creator

A Lego Creator termékcsaládot azok számára hozták létre, akik jobban kedvelik a régebbi stílusú Lego játékokat, a kirakás módja és a kinézet is ehhez idomul. Mindegyik Lego Creator játékból három egymástól különböző alkotást lehet létrehozni, amikhez tökéletesen érthető leírás is tartozik. A építőkockák nagysága is a régebbi apróbb darabokra emlékeztetnek, némely szetthez speciális építő darabokat is csomagoltak, például sötétben világító építőelemeket. A Lego ezekkel a készletekkel leginkább a régi Legók hangulatát szerette volna újra visszahozni, a szettek nem minden esetben méretarányosak egymással, ettől függetlenül az elemek kreatívan is kombinálhatóak.

Lego Creator

Lego Creator - Faház (5766)

A Lego Faház (5766) szettből három különböző házacska építhető meg, a dobozon található faház, egy folyóparti házikó és egy hétvégi nyaraló. A folyóparti nyaraló összerakása után levehető tetővel rendelkezik, így az építményen beül is játékokat lehet játszani, a nyaraló előtt kemence található a sütés-főzéshez. A hétvégi nyaralót úgy alakították ki, hogy kettényitható legyen, így itt a gyerekek szintén hozzáférhetnek a belül található helyiségekhez. A faházhoz figura is tartozik, sárga kenujával éppen evezik. A háznak nemcsak hogy levehető a teteje, de a hátulját is kinyithatóra tervezték.

Lego Creator - Hangrobbanás (5892)

A Hangrobbanás (5892) már egy nehezebb összerakási fokozatba tartozik, a szuperszonikus vadászrepülő behúzható futóművekkel rendelkezik, terelőlapátjai és fékszárnya is állítható, valamint a két sugárhajtóműve két darab világító Lego kockát kapott. A szettből összeállítható még egy fedeles kétmotoros régebbi stílusú repülőgép, aminek a futóművei ugyancsak behúzhatóak. A harmadik kirakható változat egy versenycsónakot formáz, a propellerek és a szélvédő is mozgatható.

Lego Creator - Homokfutó (5763)

A Lego Homokfutó (5763) 137 darabból álló kivitel, 6 és 12 éves kor közötti gyermekek számára készült. A homokfutónak gumírozott hátsó lengéscsillapítói vannak, Lego figura sajnos nem ültethető bele. A szettből összeállítható még egy háromkerekű motor is, valamint egy terepjáró jellegű jármű. Mindegyik jól gurítható, sportos és nagyon vagáyn kinézetű.

Lego Creator - Mentőrobot (5764)

A Mentőrobot (5764) fejéhez egy világító Lego kocka tartozik, a karjait jól mozgathatóra tervezték, a kezeken található karmokkal akár fogni is lehet valamit. Összerakható még a szettből egy robotcica, és egy másik robot, aminek világító lézerfegyverre van. A világító kockához elem tartozik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése