2015. március 18., szerda

Interaktív plüss játékok

A mai játékok közt nehéz válogatni, hiszen hatalmas a kínálat, és nehéz feladat a szülőnek eldönteni, mi az, amit a gyereke igazán szeretni fog. Néha hatalmas halmokban állnak a játékok a szobában, mégsem tudnak olyat játszani, amit már ne untak volna meg. Talán ezek a megunhatatlan interaktív játékok eltüntetik a halmokat. Az interaktív játékok legnagyobb előnye, hogy a gyerek még inkább kommunikálni tud vele, tanulhat tőle, és saját kezével vagy hangjával megszólaltathatja. Biztosan nem unnak rá a gyerekek egyhamar, hiszen lehetőséget kapnak, hogy ne legyen csak egyirányú a játék, mégis kedvükre irányíthassanak.

Interaktiv plüss játék

A játékok igazi világa, és az igazi játékok világa

Ezek a játékok nagyon gyorsan a gyerekek szívéhez nőnek, és egész biztosan sok ideig lesz a játszópajtásuk. E játékok és kiegészítőik is egyszerűen, négy darab AA elemmel működtethetők. Az interaktív játékokat háromtól hat éves korig ajánlják.

Az interaktív figurák közt van Maja, a méhecske, aki történeteket mesél, és kérdéseket is feltesz a gyerekeknek, melyre a Maja lábán lévő gombbal válaszolhatnak. Kellemes alvópajtása lehet azoknak a gyerekeknek, akik szomjazzák az esti meséket. A bújócskát kedvelő gyerekek is megtalálhatják kedvenc játékukat, hiszen JoJo, a bújócskázó nyuszi képes megtalálni az előle elrejtett kis répát egy beépített nyomkövető segítségével. Biztosan hatalmas élmény lesz a kicsinek a nyuszival bújócskázni.

A játékok közt megtalálható egy igazi alvóbarát is, My YooHoo, aki több mint 50 módon képes reagálni a környezetére, hasát simogatva, beszélve hozzá vagy énekelve, sőt ha ágyba fektetik, el is szenderedik gyorsan. Egy igazi felfedezésre váró játék, amit biztosan nem un meg gyorsan a kis gazdája.

A lovacskákat kedvelő gyerekeknek igazi álomjáték lehet Toffee, az interaktív plüss póni, aki pontosan úgy viselkedik, mint egy igazi póniló. Vigyázni kell rá, hiszen ha nem kap elég törődést, kérni fogja azt, és etetni is kell rendszeresen a kis répájával, amit jóízűen majszol. Megijed a zajoktól is, és rögtön nyihogni kezd, de le lehet csillapítani őt egy kedves hátfésüléssel.

Kisfiúk és kislányok is megtalálhatják a játékok közt a kedvencüket. Ezek a játékok biztosan kielégítik a kicsik vágyait, szerethető plüss állatok, melyekhez hozzá lehet bújni, aludni lehet velük, és nagyon gyorsan a mindennapok részévé válnak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése