2013. december 15., vasárnap

Nikko EVO Pro Távirányítós autók

A szíve minden Nikko EVO Pro távirányítós autó karosszériája alatt rejlik, a jól megtervezett és tesztelt futómű az, amely nagy professzionális irányíthatóságot és megkérdőjelezhetetlen tartósságot biztosít minden egyes modellnek. Az első és hátsó sárvédő a tökéletes védelemről gondoskodnak, a négy kerék mindegyike külön felfüggesztést kapott. Tartós és rugalmas vázszerkezet és karosszéria, minden modell rendkívül gyors, és digitális távirányítók segítségével 0-tól a maximumig megoldható a nagyon finom sebességfüggő vezetés.Porsche 911 GTRS

A távirányítós autó 24 km/h sebességre is képes, amit tuningmotor beszerzésével még tovább lehet fokozni. A speciális rugalmas műanyagokból készült karosszéria az ütközések során sem törik el. A modell különféle alkatrészekkel tuningolható. Hátsókerekes Mabuchi motoros meghajtás, 10 – 15 perc játékidő és 60 perces feltöltés. Két csatornás ergonomikus pisztolytávirányító, egyszerre akár 40 autó is versenyezhet bármiféle zavar nélkül.

Ford Fiesta WRC

Ez a távirányítós autó a rally világbajnokság 2012 szezonjában versenyzett gép pontos mása a megfelelő matrica készlettel. Alapmotorral 24 km/h végsebesség, ami tuningolással 31 km/h-ig fokozható. Cserélhető alkatrészek, könnyű összeépíthetőség, Lixan speciálisan rugalmas karosszéria. Jobb és bal kézzel is irányítható pisztoly formájú t5ávirányító, fokozatmentes gyorsítással és kanyarodással ellátott, 100 méteres hatótávolság.

Citroen DS3 WRC

A Citroen DS3 WRC távirányítós autó a rally világbajnokság 2011-es szezonjának egyik legsikeresebb autójáról készült., Sébastien Loeb vezette. A modell cserélhető kasznival van ellátva, a hátsó kerekeket egymástól független rugózással és differenciálművel szerelték, a kormányzás teljes mértékben fokozatmentesen kezelhető és szervós kialakítású. 40 autó egyidejű versenyzését lehetővé tevő jobb- és balkezesek számára átépíthető pisztoly távirányító.

Mini Countryman WRC

A Mini Countryman WRC - távirányítós autó szintén egy rally autóról mintázott és ugyanúgy tuningolható, mint a már ismertetett verziók. Alap Mabuchi motorral 24 km/h-ra képes, tuningolt motorral eléri a 31 km/h-t. 100 méteres távolságig megoldható az távirányítás, automata frekvencia keresővel, állítható trim funkcióval és két csatornával ellátva. Törésálló rugalmas karosszéria, alapmotorral 15 perc, míg tuningolttal 10 perc játékidő, az akkumulátor gyorstöltése 1 óra alatt megvan. Jobb- és balkezes irányítási lehetőség.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése