2013. július 8., hétfő

Angry Birds Játékok

Az Angry Birds világot végig taroló őrülete 2009-ban kezdődött, amikor is a Rovio finn mobiljáték fejlesztő cég kitalálta és a piacra dobta az azóta hihetetlen népszerűséget elért játékot. Természetesen ma már nemcsak mobil alkalmazásként érhetőek el az Angry Birds játékok, hiszen számtalan egyéb termék formájában megvásárolhatóak, a matricáktól a gyűjthető kártyákig, az aranyos plüssöktől a társasjátékokig. A termékek hazai forgalmazását a Formatex Kft. végzi, amely cég nagy hangsúlyt helyez arra, hogy a hazai és világpiaci trendeknek megfelelően építse fel válogatott termékválasztékát.

Angry Birds

Az Angry Birds a világ első számú applikációja, ezért hát nem csoda, hogy a népszerű karaktereket plüss játékok formájában is megvásárolhatjuk. Hihetetlenül puhák és némelyek a mobil játékban megszokott játékhangokat is utánozzák, kötelező darabnak számítanak minden egyes Angry Birds rajongó számára. A plüss figura fejének megnyomásával szólaltathatjuk meg a játékot, amelyet már egy éves kortól nyugodtan odaadhatjuk a gyermeknek.

Az Angry Birds csúzlis játékok építő szettként, és már társasjátékként is megvásárolhatók. Az építhető változatban egy mérges madarat, egy tojást, a felborítható téglákat, és egy tojáslopó malacot kapunk az akár magunktól, akár instrukciók által megépíthető csúzli állvánnyal együtt. A játék összerakható elemei kompatibilisek más építhető Angry Birds-ös játékokkal is. Önfeledt szórakozást nyújthat nemcsak a gyerekeknek, hanem a felnőttek részére is.

Az Angry Birds kártyajáték kétféle változatban érhető el jelenleg, az egyik a gyűjthető kártyák sorozata, amely már 180-féle rendkívül kedvelt karakter képét tartalmazza, egy csomagban öt kártyát találunk, és a sorozatban, ha kigyűjtjük, 4 aranykártya, 16 ezüstkártya, és 160 normál kártya lesz a tulajdonunk. A játék kártya másik változata a francia kártyák szabályira épülve szórakoztat. Az Angry Birds társasjáték a gyerekszobában is lehetővé teszi a mobil és online játék megelevenítését. A csúzlis játékban a sorra kerülő játékosok egy feladatkártyát húznak, és az azon található információk alapján kell elhelyezni a malacokat és a fadarabokat is. Ezután lövi ki a játékos minél ügyesebben a dühös madarat, és az elért rombolás függvényében kiosztják a pontokat. Természetesen a legügyesebb játékos lesz a nyerő, a társasjátékot 2 és 4 személy játszhatja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése