2013. június 14., péntek

Mighty Beanz: Star Wars

A Mighty Beanz figurák először 2002-ben kerültek forgalomba, és négy évig gyártották a limitált számú, babra hasonlító mókás játékokat, amik nem csak a gyerekek, hanem a gyűjtők egyik kedvence lett. A Moose cég 2010-től kezdett az újabb sorozatok kiadásába, a játék ovális hengeres formája egy kapszulára emlékeztet, a belseje egy fém golyót rejt, ez biztosítja a figurák mókás, rendkívül szórakoztató mozgását. A karakterek kialakításához számtalan helyről veszik a példákat, a híres sportolóktól az állatokon keresztül a szörnyekig lényegében bármiről készítenek Mighty Beanz babot. Nálunk a Formatex végzi a terjesztését.

Mighty Beanz - Star Wars

A Mighty Beanz legújabb sorozatai között ott találunk egy majdan 75 figurából álló Star Wars sorozatot is, amelyet minden bizonnyal nem csak a nagy sikerű filmek lelkes rajongói számára hoznak sok szórakoztató percet.

Az egyik első csomag a Mighty Beanz Star Wars 4db-os kezdő csomag, amely úgy kerül a vásárlók elé, hogy a négy babfigura közül egy lesz látható, a többi random szerűen kerül a csomagba, tehát 3 figura meglepetésként lesz benne. A csomagokban többek között megtalálható lesz Darth Wader, Luke Skywalker, Han Solo, Jango Fett, Anakin és Padmé, hogy csak a legismertebbeket említsük. Bár aki mégiscsak szeretné tudni már a vásárlás előtt, hogy miket tartalmaznak a csomagok, az interneten angol nyelvű oldalakon megtalálhatja a teljes listát. Például a látható Jabba csomagban a nem látható figurák Dooku Gróf, A Császár, és az öreg Obi-Wan Kenobi lesznek.

Szintén nagy sikerre számíthat a Mighty Beanz SW Millenium Falcon csomag, amelyben a mindenki által ismert és kedvelt űrhajó mellett annak nem kevésbé neves személyzetét kaphatjuk meg, Han Solo és Chewbakka személyében. Az exkluzív kiadás elég limitált szériában jelent meg külföldön, ezért gyűjtőknek is ajánlott a minél hamarabbi beszerzése. Az űrhajót egyébként úgy alakították ki, hogy abban negyven Star Wars figurát is lehessen tárolni, 38-at az Millenium Falcon belsejében, kettőt pedig a pilótafülkében.

A Mighty Beanz Star Wars Fénykard egy star wars babfigurát és egy jellegzetes Jedi kardvíváshoz is alkalmas fénykardot tartalmaz., amit Darth Vader mára már ikonikussá vált lézerkardjáról mintáztak. A játék a Star Wars babok pályájaként is remek szórakozást nyújt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése