2013. június 24., hétfő

LEGO City

Az építőjátékgyár napjainkig őrzi első helyét a legsikeresebb építőelemekből álló játékok között. Minden egyes LEGO játék egymással kombinálható és összeépíthető, ami a sikerek egyik záloga. A játékgyár történtében a fejlődés mindig töretlen volt, egy idő után a cég a csak építőjáték koncepción túllépett, és létrehozta a témaorientált termékcsaládokat, amik jelenleg is a legsikeresebb termékei közé tartoznak.

LEGO City

A LEGO City, vagy más néven Város, az egyike a legelső készletcsaládoknak. 1970-től napjainkig a sikere töretlen. A játék újdonsága az volt, hogy épületeket és különböző járműveket hozott össze egymással teljesen arányosan összeillő módon, így lényegében egy új világ jelent meg a gyermekek számára. A legkeresettebb készletcsaládok mind a mai napig a tűzoltósággal, rendőrséggel és mentőkkel kapcsolatos játékszettek, de természetesen a vasútállomás, az űrsikló kilövő, a kikötő és egyéb más szettek is keresettek elsősorban a fiúk szemében (főleg emiatt volt indokolt egy hasonló témájú, de kifejezetten lányoknak készült LEGO termékcsalád a LEGO Friends megteremtése). És ne felejtsük, ezek a szettek mind egymással is nagyon jól kombinálhatók egy még nagyobb egésszé. A LEGO City termékcsaládokban a fejlődés során egyre több részlet került megjelenítésre, minél több funkció jelent meg, az épületeken a nyitható ajtók és ablakok, a járműveken a bordázott gumiabroncsok, nyitható kocsiajtók mind-mind azt segítették elő, hogy a gyermekek minél jobban elmerülhessenek az önfeledt játékban.

A LEGO City Rendőrségi hajsza egy izgalmas helyzetet modellez a való életből. A rendőrségi autó a közlekedési lámpánál egy gyorshajtóra lesz figyelmes, a piros sportkocsi vezetője ezt észrevévén egérutat szeretne nyerni, de a rendőrség képviselői ezt természetesen nem hagyhatják!

Másik izgalmas játék lehetőséget adó szett a LEGO City Tűzoltóállomás, amely egy riasztás eseményeit teszi eljátszhatóvá, keresztül a hálóteremből riasztott tűzoltók lecsúszása a rúdon, majd a garázsban lévő tűzoltóautóba való beszálláson át az égő házhoz jutásig, és természetesen a létrás mentésig minden átélhető a gyermekek számára.

A LEGO City Utasszállító repülő szettel a szerelővel való ellenőrzésen át a repülőgép felszállópályára vontatásáig, majd a felszállásig szintén lebilincselő perceket élhet át gyermekünk.

A LEGO City Mentő szettek a mentőhelikopterek, a mentőállomások izgalmas világába kalauzolja el a gyermeket, ahol a mentőautó sofőr, a mentőhelikopter pilóta, az orvos vagy beteg szerepét is eljátszhatja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése