2013. május 23., csütörtök

Zhu Zhu hörcsögök

A ZhuZhu Pets hörcsögök olyanok, mint az élő kiskedvencek, imádnivalóak, de mivel játékok, nem kell takarítani utánuk és kárt sem tesznek semmiben. A gyermekek számára az állattartás szórakoztató és kellemes alternatíváját adják, ezek a játékok hasonlóan mókásak és játékosak, mint az élőek, szaladnak egyik szobából a másikba, sosem tudhatjuk, hogy hol tűnnek fel legközelebb. Ezek a kedvencek 40 különböző hangon képesek megszólalni, attól függően, hogy éppen milyen járatban szaladnak, vagy éppen melyik szobában tartózkodnak. A ZhuZhu hörcsögök szeretik, ha a gyerekek felveszik és simogatják őket, ha ölbe veszik, vagy megölelik. Ha az orrukat simogatják, elégedett hízelgéssel válaszolnak. A játékok interaktívak, elemmel működnek, alszanak, szaladnak, hangokat adnak ki, mint élő társaik. Minden egyes hörcsög véletlenszerűen hozza reakcióit, valamint csak a rá jellemző személyisége van.

Zhu Zhu pets - hörcsögök

Hörcsög lak szortiment

Hörcsög lak szortiment hasonló egy igazi hörcsöglak, vagy hörcsögketrec, ami többféle játékkal van felszerelve. A ZhuZhu hörcsögöknek lehetőségük van felmászót használni, csúszdázni, de lehet hintával és hintaággyal felszerelt faházuk is, ami hálószobát, fürdőszobát és konyhát is tartalmaz. Ezekhez járnak a különböző kialakítású összekötő alagútelemek. Ezek a termékek hörcsögöt nem tartalmaznak.

ZhuZhu Pizzéria

ZhuZhu hörcsögeink nemcsak imádják a frissen elkészített pizzát, de aranyos kis oldalkocsis motorjaikon ki is szállítják ezeket az ínyencfalatokat a megrendelőiknek. Ez a ZhuZhu Pets készlet is hozzácsatlakoztatható bármely más ugyanilyen márkájú készlethez. A pizzás dobozok a szalagra helyezhetőek, ami a kiszállító motorjába juttatja a finomságokat.

Kungzhu harci aréna

A Kungzhu harci aréna a mindenre elszánt harcosokra vár. A Kung Zhu harcos hörcsögök két csaaptra oszlanak, a ninják harcolnak a különleges erőkkel. A játékban a hörcsögök és a harci aréna mellett még tankokat, csapdákat, páncélokat és gyakorlópályákat is találunk. Fegyverezd fel a hörcsögöd, gyakorlatozz vele, majd harcolj! Ha kellőképpen felkészültél, kezdődhet a KunZhuuuniverzum mindent eldöntő csatája!

ZhuZhu Pets hörcsöglak

A ZhuZhu Pets hörcsöglak szinte luxus kényelemmel ellátott hörcsög házikó. Van benne konyha, fürdőszoba és hálószoba is, ezeket a helyiségeket hörcsög járatok kötik össze, amelyek bármilyen később megvásárolt Zhu Zhu játékkal egyszerűen összeépíthető, tovább bővíthető.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése