2015. augusztus 10., hétfő

3D puzzle: világító épületek

Számos gyártó igyekszik feldobni és újra népszerűvé tenni a hagyományos játékokat, így hát a puzzle sem kerülhette el a sorsát. Kezdetben megjelentek a különböző egyre ötletesebb térbeli vagy 3D puzzle játékok (gömb, kocka, épületek, járművek) - napjaink újítása pedig a fénnyel vagy hanggal ellátott újfajta kirakósok. Ebben a bejegyzésben a világító puzzle játékok közül mutatunk be párat, melyek igen mutatósak és este is hangulatos díszei lehetnek szobánknak. A világításról a puzzle belsejében elhelyezett LED fényforrások gondoskodnak, az energiáért felelős elemek általában egy gyártónál sem járnak a játékokhoz és azokat külön kell megvennünk.

3D puzzle: világító épületek

Big Ben (CubicFun 3D világító puzzle)

London egyik leghíresebb épületét a Big Ben-t rakhatjuk össze ebből a 28db-os 3D puzzle-ből. A torony összerakva 38.5cm magas lesz az óratorony talapzata 9cm x 9cm, belsejében LED-ek találhatóak melyek 3db AA elemről működnek melyeket külön kell megvenni a csomagolás sajnos nem tartalmazza. Megvásárolható: Big Ben (CubicFun 3D világító puzzle)

Fehér Ház (Cubicfun 3D világító puzzle)

A mindenki által ismert épület 1901-ben Theodore Roosevelttől kapta hivatalosan a mai Fehér Ház nevet. A puzzle változat 56 db-os és belsejében LED-ek szolgáltatják a világítást. A játék 3db AA ceruzaelemmel működik, a csomagolás az elemeket nem tartalmazza. Kirakott méret: 20cm x 16cm x 16cm. Megvásárolható: Fehér Ház (Cubicfun 3D világító puzzle)

Szabadság-szobor (Cubicfun 3D világító puzzle)

A New York-ban található Szabadság-szobor építhető meg a 39db építőelemből. A szoborhoz tartozó épület is a készlet része az ablakok és a szobor alja is világít a puzzle belsejében található LED-ek miatt. A készlethez akárcsak a többihez 3db AA elem kell, melyeket külön kell megvennünk. Megvásárolható: Szabadság-szobor (Cubicfun 3D világító puzzle)

Pisai ferde torony (Cubicfun 3D világító puzzle)

Az Olaszországban találhatón pisai ferde torony csupán 15db-ból áll, belsejében azonban LED-ek szolgáltatják a világítást - így inkább szobadíszként tekintsünk rá mintsem kihívásként. A torony méretei 10cm x 10cm x 26cm. Megvásárolható: Pisai ferde torony (Cubicfun 3D világító puzzle)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése