2015. június 15., hétfő

LEGO Friends - Új 2015-ös készletek II.

Újabb blogunkban aminek célja a LEGO Friends 2015-ös játékainak bemutatása öt kisebb készletről fogunk írni, melyek témája a kisállatok - ezúttal azonban nem a régebbi dzsungelben élő, hanem a Heartlake City környékén élő "városhoz" közeli jószágokról lesz szó. A LEGO kiadott számos jól kombinálható kisebb készletet így a szülők is be tudják szerezni apránként őket, és összekapcsolva már elég sok tevékenységre, játékra sor kerülhet - ezt még a dobozon is feltüntették és az összetartozó készleteken találhatunk valami egységes utalást, de a hivatalos leírásban is olvasható melyiket mivel célszerű kombinálni.

Akciós gyereknapi játékok

LEGO Friends - Apró kiscsikó (41089)

Aki szereti a lovakat annak ajánljuk ezt az ici-pici kis LEGO Friends készletet, melyből egy apró kiscsikót és aranyos kis istállóját tudjuk összerakni. A dobozban nincs mini-baba csak a kiscsikó és mindenféle lóápoláshoz szükséges kellék: a lókefe, itató, széna - és mivel a bébiknek tejre is szüksége van amíg megerősödnek - egy cumisüveg. A készlet csupán 43 darabból áll, és a további két hasonló kisállatos készlettel kombinálva ajánlja a LEGO 5-12 éves korú gyermekeknek. Megrendelhető: LEGO Friends - Apró kiscsikó (41089)



LEGO Friends - Kutyaoktatás (41088)

A kutyaoktatás parányi készlete szintén ennek a kisállatos sorozatnak a tagja, nincs hozzá mini-baba, helyette azonban egy kis kutyust találunk a dobozban amely 65 építőelemből áll. A készletből egy kutyasulit építhetünk akadálypályával, ahol házi kedvencünk mindenfajta ügyes feladatokat megtanulhat. A Kutyaoktatás (41088) tartalmaz vizesárkos ugratót, kerülgethető bójákat, libikókát, jutalomfalatokat és csontot, plusz ráadásul a csöpp eb pihenőhelyét. Megrendelhető: LEGO Friends - Kutyaoktatás (41088)



LEGO Friends - Nyuszi és a kicsik (41087)

Ez a nyuszis készlet az említett kisállatos készletek utolsó darabja, szintén nincs benne mini-baba, és a 47 építőelemből egy menedékhelyet rakhatunk össze az aranyos kis nyuszikáknak. A LEGO Friends - Nyuszi és a kicsik (41087) elnevezésű készletben ugyanis nemcsak egy állatot kapunk hanem hármat: két kisnyuszit és a nyuszimamát. Megrendelhető: LEGO Friends - Nyuszi és a kicsik (41087)



LEGO Friends - Állatmentő (41086)

Még mindig állatoknál maradunk azonban most két összetartozó mentős készletről lesz szó. Az első legyen a LEGO Friends - Állatmentő (41086) melyben a kisállat egy süni, aki ápolásra szorul. Emma a segítségére siet mentőautóján és első segélyben részesíti. Komolyabb vizsgálatokhoz érdemes lenne barátnőjéhez bevinni az állatklinikára, biztos ami biztos. A készlet 89 építőeleméből a süni búvóhelyét és a mentőkocsit rakhatjuk össze a mini-baba Emma nővérke ruhában. Megrendelhető: LEGO Friends - Állatmentő (41086)



LEGO Friends - Állatklinika (41085)

A készletet az előbb említett Állatmentőssel érdemes kombinálni, mert így igen sokféle szerepjátékra sor kerülhet. Az Állatklinika (41085) egy nagyobb LEGO készlet 192-es elemszámmal azonban a klinika rendkívül sok műszert rejt, mint súly és magasságmérő, röntgen, hőmérő és a lelet rögzítéséhez szükséges komputer. A klinika a lábadozó állatoknak is izgalmakat kínál, ezért pár játékkal is felszerelt. A dobozban Mia mini-babája és egy kiscica és kiskutya található. Megrendelhető: LEGO Friends - Állatklinika (41085)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése