2014. március 9., vasárnap

Hasbro: Én Kicsi Pónim

A neves Hasbro játékgyártó vállalat sikeres pónifigurái alapján készítették el a szintén nagy sikert megért Én kicsi pónim mese sorozatot. A mesék több különböző helyszínen játszódnak, a Kristály Birodalomban, Equestria-ban, Canterlot-ban, Ponyville-ben, és a történetek mondanivalója, hogy összetartással és a barátság nagy erejével bármilyen problémát meg lehet oldani. A konfliktusokat általában egy gonosz boszorkány vagy hercegnő okozza, de a hat kicsi póni mindig képes a problémát hathatósan kezelni. Rainbow Dash a legsebesebb póni, ő felelős az időjárásért, és a hűség megszemélyesítője. Ha kell esőt csinál, vagy napsütést tervez. Szépségjegye egy színjátszó villám. Pinkie Pie a bébi aligátorral, Gummy-val él együtt. Folyton vidám, éneklő, mindig mosolygós. A vidámságot és a nevetést képviseli, kedvenc időtöltése a bolondozás, éneklés és táncolás. Fluttershy kedves és barátságos pegazus, de kissé félénk és bátortalan. Ha csak teheti, mindig állatokkal szeret foglalkozni, és a kisebb póni csikókkal. Rarity a legszebb póni, folyton a divattal és szépsége fokozásával törődik. Ruháit saját maga tervezi, és ha lehet, mindig a reflektorfény közepében szeretne lenni. Applejack a legőszintébb póni, bármit is csinál, a legjobban szeretné azt elvégezni. Twilight egy unikornis, és Ponyville könyvtárosa. A bébi sárkánnyal, Spike-al él, varázslattal foglakozik, valamint a barátságot kutatja.

Barbie baba szettek

MLP esküvői kastély szett

Az MLP esküvői kastély szett a gyönyörű Cadence hercegnő királyi esküvőjét varázsolja a My Little Pony szerelmeseinek gyerekszobájába. A Póni Birodalom egyik legnagyobb eseményét a környék összes lakója izgatottan várja. A pompázatos királyi esküvőt a csodálatosan kialakított játék kastélyban játszhatják végig Cadence hercegnővel és daliás lovagjával. A szett minden szükséges kiegészítőt tartalmaz.

MLP Cadence hercegnő játékszett

Az MLP Cadence hercegnő játékszett a nagybetűs esküvőre való készülődés idejét eleveníti fel. A csodaszép Cadence unikornis hercegnő arany sörénye selymes és könnyen fésülhető a szetthez tartozó arany fésűvel, miután a gyönyörű esküvői ruhája is rákerül, egy álomszép póni hercegnő indulhat Póni Birodalom várva várt eseményére. A kis póni tud énekelni, szárnyát mozgatja és világít is.

MLP Pinkie Pie sétáló, beszelő

Az Én Kicsi Pónim mesékből Pinkie Pie a legvidámabb egész Póni Birodalomban. Élete a nevetés és a barátai szórakoztatása körül forog. A játékhoz parti fejdísz jár, valamint gombnyomásra magyarul beszél és a különböző mondatok elmondása után énekkel és tánccal szórakoztat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése