2013. február 10., vasárnap

Sellő Barbie

Barbie és a Sellőkaland

Ebben a mesében Barbie egy szörfbajnokot, Merliah-t alakítja, aki a gyönyörű Malibuban aratja sikereit. Egy átlagos tinédzser az egyik pillanatban, de a következőben már a család hihetetlen titkára derül fény, Merliah igazából egy sellő! A történetben Merliah legjobb delfin barátjával, Zuma-val indul csodálatos tengeralatti kalandjára, amelynek célja az édesanyja, Óceánia megmentése. Merliah a történet során újabb sellő barátokra lel, akiknek segítségével nemcsak édesanyját, hanem az egész óceáni királyságot megmenti. Miközben kalandjait megéli, döbben csak rá igazából, hogy a másoktól való különbözése akár óriási előnyt is jelenthet számára.

Barbie és a Sellőkaland 2

A sellőkaland folytatásában Barbie ismét a sellőhercegnő, Merliah bőrébe bújik, aki ha éppen nem sellő, divatos és vidám szörfbajnoka Malibunak. Az újabb izgalmas tengeri kaland elején Merliah az Ausztráliában zajló szörf világbajnokságra nevez be. De közbeszól a gonosz sellő, Eris, aki megszökik fogságából az örvényből, és ezúttal Oceránia trónját szeretné megkaparintani. Merliah ezt természetesen nem engedheti, alámerül Ő is legjobb barátaival, hogy megakadályozzák Eris-t gonosz terve megvalósításában. Ennek a történetnek is van nagy tanulsága Merliah számára, hogyha minden körülmények között hűek tudunk maradni magunkhoz, akkor bármilyen célt el tudunk érni.

Sellő Barbie színváltós baba

A népszerű Sellő lányok most újabb generációval, a színváltós Sellőkkel jelentkeznek, ha a Sellő Barbie uszonyát meleg- vagy hideg vízbe mártod, a színe teljesen megváltozik. A játékbabák többféle szín összeállításban kerültek a boltokba, van Sellő Barbie kék változat szőke hajjal, van rózsaszínű változat barna hajjal, van szintén barna hajú lila változatban, és van melírozott hajú Sellő lány zöld változatban, valamint szőke sellő virágos változatban.

És kapható a főhős, Merliah a szörfös lány és a gyönyörű sellő, a Sellő hajtincsi és testfestése is színváltós.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése