2013. január 16., szerda

Trash Pack - Kukabúvárok

Igazi játék őrület tombol a gyermekek körében, melynek tárgya a Trashpack (Kukabúvárok) kis szörnyei. A sorozat már a negyedik szériánál tart. Népszerűsége töretlen, mondhatjuk, hogy a kis szemétládák, szagos sikert arattak. Vegyük is sorra mik tartoztak az egyes szériákhoz:

1. széria: 166 különböző figurát tartalmaz, a kukák neon zöld színűek és világítanak a sötétben, mint ahogy a különleges kiadás kukalakói is világítósak. A sorozatot 2011 júliusában dobták piacra.

2. széria: talán a legnépszerűbb kukabúvár sorozat 169 szemétlakóból áll, a kukák élénk narancs színűek, a különleges kiadás kukái fémes színűek ők egy messzi galaxisból jöttek hozzánk „szemétkedni”. A speciális Astrotrash sorozat kukalakói név szerint: Galacto Garbo, Trash Blaster, Grot Bot, Alley Alien, Space Waste, Trasheroid. Hazánkban jelenleg ez a Trash Pack sorozat kapható.

3. széria: a legsikeresebbnek kikiáltott Kukabúvár sorozat 166 különböző kukalakóval, a ritkaságokból összesen 250db/karakter készült a korábbi 1000db helyett. A harmadik széria szemetesládái sötétkék színűek. A különkiadás kukabúvárai színváltósak és talán a legjobban sikerült figurák. A második hullám ismert kukabúvárainak nevei: Yuck Ketchup, Sticky Pop, Trash Iron, Barf BQ, Foul Fish Bowl, Slobster, Skabby Shark, Trashantula, Icky Tick, Ugly Bed Bug, Gas Ghost, Bin Brute.

4. széria: itt található a legtöbb kukalakó, de talán a legszembetűnőbb, hogy most vörös kerekes kukákban találhatjuk meg őket. Egyelőre még nem sokat tudni a széria különlegesebb darabjairól, de vannak minikukalakók, és a különleges kiadás kukalakóinak szája nyitható.

A gyártó cég a Moose, és hivatalos honlapjukon 3 játékot is találtok: Trash Pack játékok.

  • Trash Dash

    Az első játék a Trash Dash névre hallgat két kukalakó közül választhatunk, akiket a nyilakkal irányíthatunk(jobbra, balra, fel, le). Tulajdonképpen a játék tiszta SuperMario, végig kell menni egy akadályokkal teletűzdelt pályán, három dolog okozhatja vesztünket, tűz, rádióaktív szemét és a présdugattyú. Sokat ne várjunk, hamar meg lehet halni és unni is.

  • Muck Truck Madness

    A Muck Truck Madness nevű játékban egy kukásautóval kell játszani és begyűjteni minél több szemetesládát. Vannak gyorsító sávok, és szembejövő piros autók, ezekkel nem jó ütközni. Meglepő de ez egész jól sikerült játék igazából egy használhatatlan hulladékra számítottunk(a Trash Dash után :D).

  • Trash Pack Stack

    Ez egy tetris szerű játék, az egérrel klikkelve kiválaszthatunk egy kukalakót, másodszor a kijelölt kukabúvárral szomszédos mezőre klikkelve helyet tudunk vele cserélni. A cél, hogy olyan cserét hajtsunk végre, melyben három vagy több egyforma kukalakó kerül egymás mellé, ekkor a sor eltűnik és pontot kapunk. Hát röviden ennyi (hosszabban is), persze sok ilyen játékot láttunk már, általában jobban kidolgozva.

Végezetül ami talán a legszebb része a gyártó honlapjának, az egy felhívás, mi szerint vigyázni kell a környezetre és amit lehet újra fel kell hasznosítani, ebben a legtöbbet úgy tudsz segíteni ha szelektív gyűjtöd a hulladékot. Ámen!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése