2014. február 25., kedd

Barbie baba szettek

A Mattel játékgyártó vállalat már idestova 1959 óta forgalmazza változatlan siker mellett a számtalan formában elkészített Barbie babáit. Az évtizedek során több regény és számítógépes játék is készült a játékkal kapcsolatban. A Barbie babák kitalálása során nagy figyelmet fordítottak arra, hogy a csinos hősnő a lehető legváltozatosabb karrierekben mutassa meg tehetségét. A kutyáktól a lovakig, a pandamackóktól az oroszlánkölykökig sokféle háziállata volt már, de elboldogul a dzsipek, hajók és lakókocsik vezetésével is. Többek között készült már űrhajós Barbie, doktor Barbie és autóversenyző Barbie is, bizonyítva, hogy bármely szerepben képes megcsillogtatni rátermettségét.

Barbie baba szettek

Barbie Wellness szett

Barbie készen áll egy teljes nap kényeztető és szépítgető wellness fürdőre. Ha a kislányok Barbie körmét vagy sminkjét hideg vízbe mártják, azok színe megváltozik, meleg vízzel pedig visszaállítható az eredeti színvilág. Az arc szebbé tételére regeneráló uborkamaszk szolgál, nedves szivaccsal az arc sminkje elbűvölő nagyvárosi sminkké változtatható, majd az szépséges átalakulást a hajtoldalékokkal koronázhatják meg a játékkal foglalatoskodó kislányok.

Barbie Tündérmese szett

Ezzel a szépséges játékszettel a kedvenc Barbie mese pillanatokat élhetik át újra a lányok. Három fantasztikus divatos Barbie öltöztethető fel, egy hercegnő, egy sellő és egy tündér. Mindhez teljes felszerelés van, a hercegnőhöz gyönyörű báli ruha és műszőrme ujjak járnak, a tündér baba stílusát a tündérszárnyak emelik ki, a sellő Barbie türkiz színű ruhát kapott mesés farok kagyló díszítéssel. A lányok varázslatos kalandokat játszhatnak el ezekkel a gyönyörűen kidolgozott babákkal.

Barbie testvérek babaszett

Ez a játékszett Barbie-t és kis testvérét, Stacie-t tartalmazza. A két jó testvér együtt viszik le kedvenc kiskutyusukat sétáltatni, miközben jól érzik magukat. Az önfeledt séta alatt egy parkban különböző trükkökre taníthatják a család kis kedvencét. A játék két babát, a felszerelésüket, és egy aranyos kis kutyát tartalmaz.

Fashionista Barbie luxus szett

Ha Barbie vagy egy stílusos szórakoztató éjszakát tervez kedvenc barátnőivel, vagy csak kiruccan a városba vásárolni, mindig nagyon ad arra, hogy ha kimozdul, mindig jól nézzen ki. A Fasionista Barbie szettekkel ez a divatos készülődést játszhatják el a lányok, a dobozok tartalma egy Barbie baba hosszú, csillogó szőke hajjal és két különböző stílusú gyönyörű ruha a kiegészítőkkel, úgymint nyaklánc, cipő, pénztárca és gyűrű.

2014. február 17., hétfő

Revell: Tank makettek

A tankok erősen páncélozott, nagy tűzerőre képes fegyverekkel ellátott, körbeforgó lövegtoronnyal felszerelt mozgékony, általában lánctalpas harci járművek. A harckocsik első változatait az I. világháború harcászati igényei keltették életre, és fejlődése során az egyik legmeghatározóbb és nélkülözhetetlen elemévé vált a harci cselekményeknek, ahogy jelenleg is elképzelhetetlen egy korszerű hadsereg tankok nélkül. A II. világháború indította el aztán a harckocsik rohamos fejlesztését, amik nélkül sikeres harcokat már nem is lehetett vívni. Jelen korunkban az öbölháború során figyelhette meg a világ, mire is képesek a legkorszerűbb, modern technikákkal felszerelt tankok, melyek a szárazföldi hadműveletek legfontosabb eszközei voltak.

Revell: Tank makettek

Leopard 1 A5

Leopard 1 A5 tankmakett 1:72 méretarányú modellje az 1965-ben a Bundeswehr megbízásából kifejlesztett Leopard 1-es tank 80-as években korszerűsített és továbbfejlesztett változatának pontos mása. A harckocsi részletezése kiválóan sikerült, az a 5-ös eredeti változtatásai jól megfigyelhetők a modellen. A forgó lövegállás ajtaját nyithatóra tervezték, ami különlegessége ennek a makettnek.

T72 M1

T72 M1 makettet a ma már legendássá vált T 72-es harckocsik 82-ben készült modernizált és megerősített páncélzatú változata alapján alakították ki. Az eredeti tankokat nemcsak a Varsói szerződés tagállamai, hanem a világméretű sikereknek köszönhetően számtalan országban rendszeresítették. A tank innovatív megoldásai, nagy megbízhatósága és mindenre jól alkalmazható fegyverei voltak ezeknek a sikereknek a zálogai. A modell felületi struktúrái finoman részletezők, a lövegtorony forgó kialakítást kapott.

Tigris I.E

Tigris I.E kifejlesztése a II. világháborúban a szovjet T-34-es harckocsikra adott rendkívül sikeres német válasz volt, mai napig a német haditechnika egyik leghíresebb terméke. Sokági legyőzhetetlennek tartották a szövetségesek, majd a háború vége felé tudták kitapasztalni a harckocsi gyenge pontjait. A modell forgó toronnyal rendelkezik, és részletes szellőző rácsokkal látták el.

Sherman Firefly

Sherman Firefly az eredeti brit változat alapján készült, a harckocsi módosított lövegtornyot és nagyobb kaliberű löveget kapott, hogy méltó ellenfelévé válhasson a nagy tűzerejű német tankoknak. Ennek köszönhetően ez a Sherman lett a legsikeresebb, annak ellenére, hogy keveset tudtak legyártani belőle. A harckocsinak öt fős legénysége volt, és akár 40 kilométeres sebességet is el tudta érni. A modell része egy hídon átkelés dioráma jelenet is, valamint a makett állítható magasságú löveggel és forgó toronnyal van ellátva.